tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, May 23, 2012

ORDER : Hp strap Mickey & Minnie Mouse

Ini order kedua dari orang yang sama. Dulu dia order ini, sekarang nak 2 hp strap bentuk Mickey & Minnie Mouse. Haruslah design ini TIDAK PERNAH aku buat okay. Satu cabaran untuk aku!


- boleh tengok saiznya -




Camne pada pandangan mata korang, jadi ke tak ni? Orang tu taknak riben besar so aku buat la jadi kecil macam itu. Dia komen okay dan suka, aku pon okay la.Huhuhu. Craft pink panther, pocoyo dan angry bird ada di sini


nota kecik yui
Lega bila settle order customer
tapi aku still menanti
customer yang tak bayar-bayar lagi ni!
Barang ada pada aku!



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

32 dak comei sayang YUI:

иʋя 'αιƨʏαн κнαℓιℓ said...

buatlah angry bird .mesti comell :)

nur anis said...

haruslah jadi rupa micky mouse tu..:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

okay2 =)

AnneRaini said...

bolehlah tu..ada gak rupa mickeynya..hehe

are_lin@yu said...

first time pn dah cantik dear..hehe..ska2..

iizza said...

kiut..^_^

J.Syazwana said...

ish patotnya biar customer bayar dulu baru dapat barang. huhuhu

merahitujambu said...

comelnyaa dear..miki n mini mouse

Selendang Merah said...

amboii..comelnya..meh2 nak satu..hehe

azizah :) said...

jadi lah sebab ada rupa mickey n minnie :) cantik! gudjob yui!

Tihara said...

makin cumel lah yui :)

Tihara said...

makin cumel lah yui :)

anitadiana said...

ok-ok yui..jadi lah tu...

Aishah Jahirah said...

ok yui.lulus..;p

wahida said...

dear, lenkali customer bayar deposit dulu baru ko bagi barang...bukan mcm tu ke selalu kalau beli online?

teratak hati said...

comelnya..ada ke yg tak byr..lain kali pastikan bayar dulu sblm hantar kt customer

uncHa said...

hehe kak..comel la..boleh gantung kat handphohe ;)

Azhafizah[フィザ] said...

menjadi je yui buat.comel!

Hanim Irsyad said...

hehe. comei laa :))

cinta siswi said...

comel!!! jeles sebab xreti buat..huu

nanakimie said...

ok je yui:)

shida'R said...

comell lerr hehee... >.<

Cik Jannah said...

yu buat senirk? cntik

chemay said...

yuii.
comellll.
:)

Che Rosliza Che mat said...

jadi...kiut sangat2...

fieda said...

ok la tu..ada rupa mickey dan minnie..comey..

Cik Anita said...

jadi sangat tuuu! coming soon bisneswoman. ehemm :D

Myra Jay said...

Cantik Yui :)


p/s: Ada gak kes customer tak bayaq duit ye? Dugaan tu ;)

NOOR FATIN said...

perfectt!! ;D

tggu customer bayar dlu baru pos barang ;)

IntaNBerliaN said...

cantik!!!!!! pndai lah yui ni...

aimie amalina said...

dah semakin
kretip, inovatip, sumelah kembo aku ni
hehehehe :D

missha said...

cantik dan comel:)