tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, May 02, 2012

ORDER : Hp strap, beg dan bantal perhiasan

Mood toink-toink lagi ni. Petang semalam muntah-muntah pulak. Pening kepala. Pakej lengkap. Ku gagahkan diri untuk bekerja juga harini. So, entry selepas cuti 4 hari, dimulakan order craft ya.




Adik Dayah order 7 hp strap dan 1 beg kad/wang kertas. Order ini dihantar sekali bersama order dari sis blogger iaitu 5 hp strap " Mia Duniaku ".




2 hp strap monster di atas adalah order dari adik kawanku sendiri. First customer yang order pada hari Ahad dan hari Ahad juga siap! coz order yang lain dah siap + aku tengah cuti.




Bantal perhiasan di atas order dari rakan blogger juga, Ayu. Sempena sambutan hari Ibu. Tema nak merah, hiasan yang lain terpulang pada aku. Bagi aku, bantal perhiasan di atas agak special. Kenapa?? Coz 3 kuntum bunga tersebut boleh dicabut!


Maksudnya aku juga jadikan bunga itu sebagai brooch. So, bolehla kalau nak dijadikan hiasan di tudung atau lain-lain juga. Sume order telah ku pos. Hope sampai dengan selamat. Moga korang suka juga ya. Thanx coz order.


nota kecik yui
Maka, order berikut di buka ya
Kalau berkenan, leh PM aku
TQ



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

azam said...

cantik²......

nak 1

Masz Sidek said...

memang cantik... :)

izan mama mia said...

cantik............sukalah.. :)

aisha.haron said...

kreatif.taknak buat tutorial mcm mane nk buat ni?hehehe :)

wahida said...

paling comel bantal tu...geram je tgk...

megu-megu said...

comelnyerr strap2 nama tu ^U^

are_lin@yu said...

hihi tak sabar tungu sampai kat mak..hehe..tq Dear..mmg berkenanlah nampak cute ;-)

[sutera kasih] said...

comelnya yg monster tu :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

suka la tengok monster tu yui =)

Eza Boom Boom said...

comel la dearr! :)

fieda said...

mmg cantik..betul yui..tak tipu..:)

saffiya_aleesya @ echa said...

wahhh siap ada bantal lagi

eMMe said...

sweet2 cute2! nnt leh wat kan utk bakal baby akak yui ek... heeee~ nnt2 la..tunggu betol2 prot akak ni buyung, hehehehe....

anitadiana said...

cantik-cantik yui...

CikPuan Azizah said...

bantal tu comey yui...suka giler kalau dapat kan..

Cik Anita said...

nice sangat!

:)

Tihara said...

cantik bantal tu..nice :)

Masya said...

wahhh cantikknya.. teruja tgkk...

Cik Purple said...

comella.. heee.. tak sabar cp pun nak wat.. tp tgn ni tgn kayu.. tak tau la blh wat craft ke tidak.. :D kak yui bg la tips ngan tutorial.. heee.. :D

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

yui....akak berkenan yg bantal tu.... berapa harga?

yui...nnt kasi tau yerk... tak pon.. email kat siti_doraemon85@yahoo.com

yayabudakpeylat said...

nice .. kreatif .. strap name too brape hrge ?? bantal too cntik lhaa .. hrage brape ??

NOOR FATIN said...

cantik2. ehhe nti ada rezeki saya pulak order ;)

Azhafizah[フィザ] said...

comellah strap monster tu dgn google eyes.O_O

-SUPERGIRL- said...

wah cantik ! dr mane belajar ??

::CIK LYNN:: said...

starfish tu comel..=p

shida'R said...

comell yui craft2 nih ^_^

Cik Purple said...

wah comel.. cp tak tau cmna nak stat buat craft.. hehehe..