tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, May 11, 2012

Percubaan pertama gubah bear

Geli dengan entry makan kucing ea?? Tengok ini plak. Ini terjadi dalam minggu lepas lau tak salah. Sesungguhnya ada order craft yang patut aku siapkan, tapi jari jemari ni malas sangat! Maka, buatlah benda lain plak. Tanda bosan muncul. Muahaha.




So,inilah hasilnya. Buruk kan? Ala, aku tau. Hikhik. Nama pon percubaankan? Saja buat suka-suka namanya.



nota kecik yui
Bear tu sebenarnya 
leh juga dijadikan keychain







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

Saya Disini said...

cntik la..cute

saffiya_aleesya @ echa said...

kena guna kertas banyak lagi laa yui pastu guna kertas warna yang ada kontra dan ton sikit bru nampak lagi menarik n berseri..just bg idea je huhuhu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nice try yui =)

eima said...

kretip la koni yang oi

::CIK LYNN:: said...

xpa yui...nti2 bla dh byk kli prktis, msti cntik...=)

are_lin@yu said...

ok latu..training lg kn..hehe

Cik Purple said...

kak yui.. comel la bear tuh.. tu kak yui buat sendiri juga yea? :D

teratak hati said...

ok je..ada jugak rasa nk cuba..rajin..

Cikpuan rara said...

wah makin kreatif adik akk ni.

ziezah said...

eh comey la tu.... training dulu bila menjadi leh amik order!

huda said...

comel :)

Masz Sidek said...

percubaan yg baik & memuaskan...
insya-Allah... bila dah selalu buat pasti lebih cantik...

shida'R said...

comel la yui =)

syakirah izwanie said...

Comel banget sih :D Ceh, tetiba jadi rakyat asing pulak.

Cik Anita said...

tak ada buruk lah! oke je tu Yui!!!

Azee Hana said...

buat kan satu yui...heeeeeeeee

Cik Baju Kurung said...

comel laa sebenarnye . boleh jual nie :)

^^eKaTiKaH^^ said...

alo alo, tomeynye :)

NOOR FATIN said...

cantik la yui ;) xpa, nti buat buat buat lagi mesti akan lebih perfect ;)

Cik Yatt said...

oke pe..klu cik yatt buat msti lgi bruk..hee

Selendang Merah said...

eh? mana ada buruk dh cantik tu..cuma perlu pertingkatkan lagi..^^

ainraus said...

cantik! nanti bukak bisnes bagi kita diskaun ehh? :D

Woofer Storm said...

comel apa..bak sini..sy nak^^

#kreatif sngt dia ni^^

Noraim said...

kalau dah kreatif tu yg hodoh pun jd lawa :)

nur anis said...

comel tu..tapi kalau tambah bunga-bunga sikit tepi bear tu mesti lagi meriah..:)

Azhafizah[フィザ] said...

mane de buruk..cantiklah yui..pandai yui gubah..nice!