tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, May 20, 2012

Somtam & Kerabu Seefood



Kalau p Ipoh Parade, haruslah aku p food court dan cari makanan ini. Tapi versi atas ni kat booth Thailand tu. Okay gak rasanya. Rasa cukup lengkap untuk buatkan diri ini ke toilet beberapa jam selepas makan. Muahahaha!


nota kecik yui
Misi menghadirkan diri
ke kenduri orang kawen
sebelum kenduri diri sendiri!
Hihihi





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

iizza said...

sedap ni..teringat dulu makan kt sonkla thailand..ratah-ratah jer dalam bilik hotel..:)

nanakimie said...

xpenah makan dua2 ni:)

nur anis said...

somtam..yummyyy...

sis92 said...

peh nota kecik itu menarik perhatian :P

shera haifa said...

sedapnye somtam...

Cik Yatt said...

perghh2 nmpk sedap

syahirooAhmad said...

hahaha. apesal lak ke toilet? perut meragam atau tak biasa makan benda ni? atau makanan tu yg wat anda ke toilet? adehh. risau ni..

Azee Hana said...

nape g toilet yui..sakit perut eh..haha

ecadwinkyasha said...

nmpk sedap je...huhuhu.

xmakan lagi.uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

::CIK LYNN:: said...

dok je kt klntan...tp blom try lg somtam tu...hehe

Tihara said...

kerabu seafood tu ingatkan bihun..nampak ada udang...sedap nyeww :)

azizah :) said...

kenduri sendiri tak lama lagi.. hahaha

Azhafizah[フィザ] said...

Somtam?tak pernah dengar apatah lagi makan..amboi cili dia merah menyala.takut pulak nak makan.

msredcheesecake said...

Somtam tu cam mee ke?

chemay said...

sedapnyaaa yuii.
dah la tengah lapa niii
T___T

nurul ain said...

kenduri sendiri bila lettew kan??? :D

aimie amalina said...

heeee
dah la kembo
peveret sama plak tu
aduhaiii
hehehehe
mang ble geng :))

shida'R said...

alahh kalau pedass yg susah skit huhuh..shida xngam ngn pedass..

cik najihah said...

waaa rindu sangat kat somtam ipoh parade

eima said...

betui rajin pi kenduri org ..nanti kenduri ko ramai yg dtg ......

IntaNBerliaN said...

pergi toilet?? hihii

akak mmg sk somtam ni.. yui xleh tayang gambo mkanan sbnarnya tau x!!?

sbb yui akn buat ibu mengandung ni terliur... jenuh hubby nk mencari nanti... muahahahaaa

anitadiana said...

nampak mcm pedas aje somtam tu...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sedapnya yui.. rasa nak terjah rumah yui je sekarang suruh buat. hihi

[sutera kasih] said...

tak pernah makan lg mee tu yui..sila post :P

NOOR FATIN said...

kerabu mmg bestt! ;)

Cik Anita said...

selalu dengar somtam ni. tapi sedap ke? huhu. teringin tp x pernah makan.

Che Rosliza Che mat said...

Akak tidak pernah makan...sedap ke yui?..

иʋя 'αιƨʏαн κнαℓιℓ said...

somtam tu pedas lah kak . bole buat perut menggelegak kpedasan taw . pastu mulalah cari air . fuh . taksuka makan pedas2 .:)