tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, May 19, 2012

LELAKI, betulkah ini?


Betulkah ini wahai LELAKI?


Kepada WANITA, betulkah macam ini??


# Pandai merajuk, pandai juga pujuk ^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

33 dak comei sayang YUI:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

ibaratnya lelaki susah nak keluarkan kata putus@cerai, tapi sekali lelaki dah cakap menangis tak berlagu la kaum2 hawa. sekadar pendapat =)

izan mama mia said...

menyampah sangat kalau lelaki suka merajuk...tak macho langsung...hahhaah
merajuk laa...sure tak nak pujuk...biarkan jer...

ayut said...

lelaki blaja merajuk drpda awek/isteri dy...hihihi..mcm my b :p dulu xpandai,sekarang dh pandai merajuk ok :)
Memang pon..klu dh merajuk,kuarlah ayt apa pon..selagi xpuas ati..xde mkne ye nak layan blik..hihihihi :)

azizah :) said...

betul sgt... hubby jijah camni la..payah sgt nak pujuk.. tp bila jijah tak pujuk lama2 tu dia cool sendiri.. kahkahkah

Cik Muda said...

ada betul jg kot yui..... kte ada sorang kawan lelaki ni jg..... susah kalo dye majuk....

uncHa said...

hehe sangat betul :)

Masz Sidek said...

hehehe... tak tahu ;p
sbb tak de pengalaman pujuk lelaki.... ;p

SarahSyafiq said...

macam ada jugak la kebenarannya.agagaga

smilenajah93 said...

setuju ! tapi ade gak lelaki yg selalu merajuk ... ni payah ~~

NOOR FATIN said...

errr ntah la. hehehe

Mishter Izwän said...

some people lah . tak semua .
and sometime jugak .

kalau perempuan. slalu merajuk dan susah nk pujuk. :p

Elysa Sofia said...

Sama sekali tidak!!! hahahaha lelaki kalau merajuk dengan orang yang dia sayang,senang sangat nak pujuk.

And sebenarnya, lelaki kalau tengah marah lah yang susah sangat nak pujuk...! :)

iizza said...

x tahu la pulak..en.suami sy x pernah merajuk..:)

my eyes for shine said...

memang betul pon . tapi nty kite buat2x la merajuk balik . nty biar laki tu yg pujuk . hahahaha . jahat! jahat!

fiQ'Ra said...

sesetengah lelaki je kot.. lelaki mcm perempuan juga, ada ego.. itu yg susah memujuk.. hehe.. tak ada beza kot antara 2 jantina tu bila bab2 merajuk dan pujuk :))

Tihara said...

depends pada jns lelaki kut....hehe :)

shida'R said...

yesss mmg pun setuju tp BF shida xpenah merajuk lagi..huhu..dia selalu tahan jer..hahaaa :D

Noraim said...

kikiki idok tahu le sy ni. yela kot, tp kalau lelaki merajuk mcm perempuan pulak. hihi.

EruzuLiyana said...

sokonggggggggggggggggggggggggg!

Cik Puan Muda Umi said...

memang btol pon..mengalahkan perempuan..haha..:)

Nor Nadiah said...

hihi...nad cepat merajuk dan senang di pujuk..:D

nur anis said...

betul kot..hihi

::CIK LYNN:: said...

yup...betol..en.wan kalu dh mrajok, kna tggu sehari bru ok n bleh tgor dia...

Azhafizah[フィザ] said...

ada kalanya betul.depends pada camne individu tu manage perasaan merajuk dia.^__^

Nana said...

yeke??bukan pmpuan ke selalu merajuk?

chemay said...

lelaki kalau merajuk,
comel!
hehe

aimie amalina said...

errrr
macam betoi
hehehehehehe

may be
tap depends kat org jugak kan
betoi tu yui
pandai majuk
pandai la pujuk
hihihihi

anitadiana said...

betul..tapi biasa perempuan yg suka merajuk...

[sutera kasih] said...

buat2 manja la tu..haha

Cik Anita said...

orang laki nak sangat merajuk. sekeh aje. haha

Bulan Syurga Firdausi said...

hehehe jwpn : hanye mampu tersenyum

Che Rosliza Che mat said...

Hubby akak tak pernah merajuk selama kami kawin hihihi tak tahu pulak...

Ana Aishah said...

iye. memang betul tu, kadang tu sampai malas nak layan merajuk nya. susah sgt nk pujuk biarkan aje. hehehehe