tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, May 18, 2012

ORDER : Brooch bunga 2 warna ( 6 pcs )

Dalam entry ini, aku ada tunjukkan pada korang brooch bunga 2 warna kan? Alhamdulillah, 6pcs tu Akak MJ beli. Terima kasih kak. Dah selamat sampai ke Penang ^__^


- barang yang telah di pos -


Nanti akan aku uploadkan lagi brooch bunga seperti di atas tapi dalam versi warna lain ea. Sabar menanti tau. Hihihi.


Brooch bunga ini dijadikan hadiah oleh Kak MJ untuk pengomen bertuahnya. Tahniah kepada mereka semua ea ^__^


nota kecik yui
Kalau ada yang berminat
leh PM aku ya
TQ




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

nur anis said...

rezeki tu..:)

are_lin@yu said...

comel lah dear ;-)

Bui Junaidi said...

WAH..SEMUA CANTIK..PANDAINYA YUI BUAT

Saya Disini said...

cntiknye

Azhafizah[フィザ] said...

terbaik dari yui..tak rugi order..alhamdulillah rezeki yui

azizah :) said...

rezeki yui dalam bisness :)

AnneRaini said...

meh ajar akak camne nak buat...

anitadiana said...

ne cantik sangat..kak ita tak pernah nampak ada org buat lagi..

IntaNBerliaN said...

akak pun ada bc psl ni kt blog mj.. :-)

::CIK LYNN:: said...

waaa...dah mkin kemas n cntik kraf yui...=)

fieda said...

kak fieda salah seorang dari penerima brooch comey yui tu..wahh..bangga sgt rasa tau yui..pes time ni dapat brg hasil tgn yui.mekasih Mj..

Tihara said...

wahh cantik..makin kreatif yui :)

NOOR FATIN said...

bestnya. bagus la kak mj. bila la saya nak bagi gift mcm tu utk pengomen bertuah pulak ye. huhu

Selendang Merah said...

wah cantik...hehe

Noraim said...

kalau order byk2 agak2 dpt diskaun tak? hikhik.

Cinta Misteri said...

Comei comei comei...bila Yui nk bg gift mcm ni kt ktorg plak? Hehe

J.Syazwana said...

makin maju ye bisnes cik yui. huhuhu

fiQ'Ra said...

sangat kreatif yui ni. jenis kain jersey ke tu? eeeee kalau mas usah harap laaa.. tak jadi, kalau buat pun, mmg tak comel.. huk3.. so mas decide, baik order je.. lepas ni ada rezeki, nk order kat yui lak <3

shida'R said...

shida tengah plan nk tempah buat tuk pkai raya =)

aimie amalina said...

sesungguhnye kembo saya
memang hajeeennn
heeeeee :D