tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, May 30, 2012

HAOYIBAI Blackheads and whiteheads Remover

Kalau tadi ada aku buat entry WW untuk produk yang sangat berkesan bagiku! Siyes, aku dah cuba 2 paket, kesannya memang superb!! Aku takde nak puji benda yang memang tak beri kesan dan manfaat pada aku okay. Better aku diam.


- korang cuba dulu untuk tengok kesannya -


Ramai yang tercari-cari, tertanya-tanya mana aku dapat produk ini? Okay, korang leh tengok FB sis Jannah. Harga, kata-kata yang dah cuba semua ada di situ. 1 paket = RM 5, 3 paket = RM 10 dan beli lebih ada lagi diskaun! 


Haritu aku sekadar nak try, jadi beli 3 pcs. Dan baru tadi tambah lagi order nak 10 pcs. Yang penting hasilnya memang berbaloi!! Aku suka. Thanx kak coz buat mata yui nampak produk dari akak ini dan buat hati ini tertarik nak beli.


Sis Jannah ni pon ada blog juga. Ini blognya ---> http://www.cikjannah.com/ . Bakal pengantin baru ^__^


nota kecik yui
Aku selalunya akan review
benda yang aku rasa suka
dan beri kesan!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

blackhead n white ni mmg tk blh wtpa kn msti mncul,hehe

mama irfan said...

thanks ^_^

Masz Sidek said...

ooo... thankz... selalu terjah blog jannah gak...

Myra Jay said...

Kalau rajin buat dan pakai memang berkesan..

Mcm akak ni malas..huhuu

AnneRaini said...

akak ada beli kat watson..jenama dah lupa tp tulisan jepun gak..gmbr kartun tupun sama..hehe Rm9.80 utk 10 keping..

Tihara said...

haah ada kat watson ni...tp kalo maleh g leh beli kat jannah :)

aanie said...

oooo, jannah yg jual ke....:)

Aishah Jahirah said...

xrajin nak pakai....bintik hitam bersepah padahal...

::CIK LYNN:: said...

cik lynn mmg cri ntk whiteheads remover ni...tq yui..=)

cinta siswi said...

waaa.. nk jgk!!! rumit x nk pakai?? sbb siswi ni pemalas..haha

Wanieys said...

thanks yui pasni bley try beli kat jannah :)

Faidhatul Arfah said...

wahhh... mcm blh try je. hee

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, nak try la nanti. hihi :D

eintan nurfuzie said...

DULU JER TRY..SKRG XDE DAH

Nor Nadiah said...

wah..betoi ker ni sygs?? nak g cari ah..:)

eima said...

cer bubuh gambo mu pakai ngan tanggal...hehehe

Juliet_iRa~" said...

wahh yeke..tp ira pkai cosway pnya charchoal..dia bkn tampal tp kena sapu..dlm 1 tiub mcm pencuci muka..ok juga..:)

janji hilang kan..heee

NOOR FATIN said...

waahhh bleh beli la nii, nak hilangkan hitam2 kat hidung ni. huu

IntaNBerliaN said...

ooo ok ek produk ni.. biasa guna biore pore pack je

azizah :) said...

harus di cuba ni yui! ok set!

Azhafizah[フィザ] said...

oh..okay..dah dapat info..thanks yui

Sally Yatiey said...

Boleh cuba ni. hee. Thanks! :D

Noraim said...

blh singgah blog baru gini :)


sis, besarkan tulisan nota tu blh x? kadang2 xnampak. hee.

ainraus said...

thank you Yui! yeay. suka entry untuk cantik2 nih. kehkehkehkeh.

Aida78 said...

oooo ini koreanya produk kan...batul ke bekesan....

fieda said...

aritu ada gak tgk sape ntah buat review pasal produk yg jannah jual ni jgk..mmg best kan bile tarik jer tgk mende2 tu melekat..