tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, May 15, 2012

Kad jemputan kahwen dari Akak blogger

Balik je ke SS Jumaat lepas, tengok-tengok dah ada kad ini di rumah. Yang pasti mak akan buka dulu. takut ada benda bukan-bukan + untuk keselamatan katanya ^__^ . Siyes. bukak aje, terus tertarik dengan design camni!


- comelkan?? -


Inilah kad kawen Akak Yien atau owner kepada blog Pink Velvet . Tahniah buat akak dan pasangan. Aku wish awal-awal kerana 99.9% aku tak dapat hadir. Sepupu aku pon ada kenduri kawen time tu. Apa-apa pun, tq kak sudi kirim kad ini.


Sangat comel designnya! Tergoda ai. Muahahaha. 

* Tiba-tiba terbayang-bayang design kad kawen sendiri. Ok, berangan lagi!
* Korang perasan tak apa yang besh di sampul kad kawen tu??


nota kecik yui
Dah banyak gak blogger 
jemput ke majlis perkahwinannya
Kad ku simpan
sebagai kenangan ^__^







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

29 dak comei sayang YUI:

Wanieys said...

comel sguh kad kawen dia heheee

Nurul Husna Mohd Hassan said...

betul2. suka simpan kad kawen kawan2 =)

eMMe said...

Yui, tak pat dtg, pos le hadiah!

hehehehehe...

Selamat Pengantin baru buat Yien dan suami!

mizzkechique said...

comel je kad tu..

nur anis said...

sekarang banyak design kad comel-comel macam tu kan...geram je..

bunga_rose said...

ha'ah, memang comel kad kawinnye.. amboi siap dah terbayang2 design sendri nampak hihihi..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

cantekkk kad kawen dia... :)

Myra Jay said...

Cantiknya kad kawen..
Nampak kiut ;)

dyabunga said...

lawa kad kawin tu..dya pun dh terbayang mcm ne lh kad kawin dya..haha

Masz Sidek said...

comel betul kad kawin ni....

p/s ; pat mak buka kad dulu tu... mak sy pun macam tu gak... tp tak kesah lah... tak de apa yg nak dirahsiakan...

Saya Disini said...

cumeinye

IntaNBerliaN said...

comel bila wat karekter kartun gitu..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam yui..apa kabar?terima kasih rajin siggah umah k.atie.
Br arini nk bw umah kengkawa jap.
Kad kawen org skrg mmg cantik2..canggih2...

Cik Jannah said...

wah comelnya kad..bulan ni banyak betol jemputan kan? rasa boleh bankrupt kalau tiap bulan mcm nie. hihi

Cikpuan rara said...

kalau yui g leh jumpa.akk insyAllah g.

Anum said...

simple and cute

Ayien Ocaca said...

yien pasan gak, yui dpt byk jmputan dri blogger kan...
untung la...
pape pon, kad tu siez ly cumil..
yien nak sama2 berangan jugak la

Aishah Jahirah said...

macam2 design kad kawen sekarang nikan yui...rambang mata nanti nk plh..hehee.akak pun suka simpan kad kawen org bagi wat kenangan..;p

aTy _faRed~ said...

akak tunggu kad kawen dari yui..;p

ziezah said...

cantik kan..suka tgk karton tu..comey!

Tihara said...

comel nye weyy :)

are_lin@yu said...

wahh kreatiflah kad ni ;-)

anitadiana said...

comel dan keatif lah yui...

NOOR FATIN said...

comel gila designn kad diaa. kad kita nanti macam mana la agaknya kan :P

ainraus said...

comel comel!
simple tapi sangat menarik.
nak berangan jugak lahh!

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh! terharunyer baca entry ni n komen2 sume ... tengs uols :)

shida'R said...

yui bila lg?? hehee :)

::CIK LYNN:: said...

comel! cm poskad/kad rya kn...yg prasannya, smpul kad tu kyak rabak...hehe

Azhafizah[フィザ] said...

ok..kenal pink velvet ni..dah nak kahwin da..tahniah..cantik kad kahwin dia