tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, May 23, 2012

WW 47 - Majalah RASA harus dibeli



nota kecik yui
Elok coz untuk masakan
hari-hari juga 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

Che Rosliza Che mat said...

Wow! buku resepi hihihi dah keluar dah...belum lagi menjelang puasa...

saffiya_aleesya @ echa said...

wahhh dah siap2 beli buku resepi untuk juadah ramadhan dan raya dah... ;-)

are_lin@yu said...

bolehlah bljar memasak lagi..hehe

Myra Jay said...

Akak suka gak buku resepi masakan ni, rajin2 boleh mencuba ;)

иʋя 'αιƨʏαн κнαℓιℓ said...

kalaw beli majalah ni , kompem2 tiap2 hari makan sedap jeh . gemok lah macam ni .aduhh :D

shida'R said...

mmg haruss yui =)

ayut said...

Oleh kerana nak memastikan daour ayut sentiasa berasap,harus beli ni :) nak blaja bt cookies..kek..sedap yer!

uncHa said...

wahh buku ni menarik.. :) boleh dijadikan panduan :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

yui memang kena beli sebab yui rajin masak =)

jedi said...

wah...best ni...leh balaj resipe baru...

azizah :) said...

mood nak puasa n raya tak lama lagi ni... kena beli..

nur anis said...

wahhh..jadi chef yui la lepas ni..:)

Saya Disini said...

rjinye memasak..

sis92 said...

haha sekarang ni sis guna google je

wahida said...

bestnya majalah ni...nak beli jugak la...

lieynanilaz said...

buku tu jangan diperam plak..:)

Masz Sidek said...

seronok.. dpt belajar resepi2 baru.. :)

Wanieys said...

best2 nanti nak beli gak la...hehehe

iizza said...

kalau rajin memasak memang harus la beli..yg x rajin ni..^_^

izyantyPersonalTaste said...

xreti masak guna buku resepi sebab bahan cam banyak je, masak ikut suka hati janji rasa n rupa sama he3...

Ezy Chiaki said...

kene beli ni!

anitadiana said...

memang harus lah beli kan yui...kan nak puasa nanti..

Aishah Jahirah said...

xpernah beli majalah masakan lg...hee

Azhafizah[フィザ] said...

mesti pening tgk byk resepi ni..tak tahu nak try mana satu..beli yang tebal camni jimat kan..refer 1 buku je.^__^

cik najihah said...

yey nak puasa dah :))

fieda said...

buku ni boleh lah jadi guru masakan kita..

NOOR FATIN said...

pehhh besttt!! banyak resepiiii. sesuai la utk org yg baru nak blaja masak ni. hehehe