tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, May 17, 2012

ORDER : Bantal perhiasan untuk tersayang

Ini adalah order dari kenalan blogger juga. Maaf, tak dapat nak bagi link coz ini hadiah suprise untuk insan tersayang. Toi tak dear?? Hihihi.




Saiz A4
Material : Kain Polyfelt + fiber
Design 100% dari customer


Moga customer suka dan yang penting orang istimewanya suka juga kan?? Hihihi. TQ sudi order. Tempahan sekarang dibuka, PM atau mesej hp jika berminat ea. Craft yang lain turut didapati di sini.


Tengok bantal di atas, teringat harini dah 17hb. Genap sebulan aje lagi nak 4 tahun. ^__^


nota kecik yui
Ada regular customer
request nak mickey & minnie pula
Try ajela, hihihi




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

37 dak comei sayang YUI:

Masz Sidek said...

memang cantik sangat... merah... hitam... kuning... :)

AnneRaini said...

cantikkkk!

::CIK LYNN:: said...

hehehe...sweet je pesanan dia...=p

[sutera kasih] said...

alahai sweetnya..tp kalo nk bg pakwe, dia x minat sgt dgn bantal huhu

iizza said...

cantiknya..

Myra Jay said...

Rajin Yui buat..

BTW brooch tu dah sampai.. TQ untuk gift brooch tu ye-ada extra 1 kan :)

are_lin@yu said...

comel dear..i like..hehe

Siti Suriani said...

sweet nyerr..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

jangan try, tapi kena buat gak mickey & minnie 2 =)

tahniah2 yang dah nak dekat 4 tahun tu =)

Fazi Isma said...

comel la akak... bla nk buat pn xthu ni tgh bsy siapkan rport prctikal... huhuhuhu

nur anis said...

cutenya ayat..huhu

Cik Anita said...

Alahaiii..

sapa orang yg oder ni? sangat sweet lah pompuan ini nak bg bopren dia.kui3

Tapi risiko ni sebenarnya, entah bopren dia suka entah tak! kalau tak suka memang naya. hahahahaha :P

NOOR FATIN said...

warna dia cantikk laaa!! hehehe ;D

Saya Disini said...

cntik la

ogyep yummy mellow said...

salam kenal,

brp Rm bantal tu? SIzenya??

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui..sweetnya la nk kasi kat boypren dia..hihi
Harap2 cepat2 masuk meminang...:D

eMMe said...

moga bisnes yui terus sukses!

J.Syazwana said...

comel ! best lah yang tersayang dia tuh nanti. hehehe

Che Rosliza Che mat said...

cute sangat2...bertuah boyfriends dia...

azizah :) said...

ha ingat tu pakwe... jangan lupa awek tu tau! hargai lah hadiah yg dia kasi ni.. cantik gitu buat peluk malam2..hehe

IntaNBerliaN said...

cantik :-)

EruzuLiyana said...

kreatif betei awak ni. jelly gua!

shera haifa said...

wahh sngt kreatif dan rajin.
;)

Elysa Sofia said...

menariknya :D

fiQ'Ra said...

sangat comel <3

Aishah Jahirah said...

makin kreatif...akak beli felt tataw nak buat apa...huhuu

smilenajah93 said...

perghh !! akk xtahan gileee !!! comellll ~~ #rindu akk ~

Noraim said...

rajin betul la.

mesti lg sebulan cukup aniberseri kan? hikhik.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhhhhhhh tomeiiiiiinyeeee

Woofer Storm said...

apa yang 4 tahun tu?hehe

#sy punya tkde yang free ke^^slmt mlm

chemay said...

comeynyaaaaa yui buatt
<3

Tihara said...

lawanya yui...kemas je :)

Azhafizah[フィザ] said...

cantik combination colour tu..^__^

aTy _faRed~ said...

waaahhhhhhh..yui semakin kretip..!!! caya ar yui...gud luck..tah biler dapat tempah dari yui..nak gak support adik..:)

anitadiana said...

cantik lah yui..kak ita tanya boleh..yui buat tu gam dan jahit atau gam aje...tak nampak mcm berjahit...saje tanya..

ainraus said...

nak jugak! nak suruh kekasih letak dalam kereta dia. boleh?

YOUsoF said...

Ok dah tengok kat blog orang yang menempah. Comel hadiah ni. Bertuahlah teman yang dapat tu.. ;)