tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, May 22, 2012

CRAFT : Tambahan warna brooch bunga 2 warna

Haritu ada bagitahu nak buat entry pasal penambahan warna lain untuk brooch bunga 2 warna. So,inilah entrynya ea. Selamat menjamu mata okay kawan-kawan.




- siap sekali pin ya -


Adalah penambahan warna dari sebelum ini kan? Harga macam biasa. 1 pc = RM 2. Untuk pembelian 10pcs ke atas akan ada harga diskaun okay ^__^. PM jika berminat.


nota kecik yui
Ada yang order brooch ini
alhamdulillah




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

31 dak comei sayang YUI:

fieda said...

yui..mmg kiut giler la brooch ni tau...pepel putih tu cantiknya...

IntaNBerliaN said...

comel2.. :-)

Myra Jay said...

Yui memang kreatif + rajin :)

All da best ye ;)

wahida said...

semakin murah rezeki ko nampaknya...Alhamdulillah..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui..cantiknya,tgn berseni klu buat apa pon..cantikkkkk
YG kaler biru-putih & merah-hitam tu cantik sgttt

Masz Sidek said...

comel2... warna pun semua cantik2... :)

Saya Disini said...

cntiknye..

Aida78 said...

cutenya...

uncHa said...

hehe comel..nisya ada juga warna putih :)

shida'R said...

hehe..mmg nk oder nih yui..tguu tau..wat pkai raye =)

syahirooAhmad said...

untungnye orang pompuan.. banyak bnor aksesori. comel2 lak tu..

J.Syazwana said...

alhamdulillah rezeki kan. hehehe :)

::CIK LYNN:: said...

comel...mmg kna ngn wrna dia...

sea_lavender said...

cantinya brooch tu~~

zOeY zAu YaH said...

comel ;)

Eza Boom Boom said...

Eza masih menunggu dana yang mencukupi.. huhu.

azizah :) said...

pendapatan sampingan yui.. Alhamdulilah kan..

nur anis said...

coloufullllll..comellll..

[sutera kasih] said...

comelnya..kalau yui pakai msti lg comel hehe

NOOR FATIN said...

semoga bisnes yui bertambah2 maju.. insyallah.. amin ;)

eMMe said...

akak singgah cuci mata kat sini ye Yui...

Che Rosliza Che mat said...

cantik dan cute hihihi memang yui seorang yg kreatif...

dapurCikWan said...

cantik2 brooch ;)

Cik Anita said...

boleh dah ni jual untuk raya Yui.. buat promosi gila2, comfirm laku!

CekbOlat-bOlat said...

wahhhh.. nk jugak ! nk jugak !

Shiema Sufian said...

Pandainya yui buat. Seriously lawa. Sorry lama tak blogwalking. sibuk :D

Woofer Storm said...

cantik..dah boleh buka kedai sendiri ini,manatau satu masa bisa menjadi syarikat Nusha sdn bhd.heheee

shahrazali said...

cantiknya.....sy sbg lelaki pun bleh rasa brooch2 ni sgt cantik dan comel...hehe..

iizza said...

cantik-cantik..

Aishah Jahirah said...

berkilatnye....

Azhafizah[フィザ] said...

wah..dah makin banyak..cantik!