tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, May 13, 2013

Cheesy Nestum super nyummyyy

Penangan tengok orang dok promote cheesy nestum, aku pun dah jadi teringin. Time balik rumah opah, aku ada perasan cheesy nestum ada dalam peti ais.


Terus laju rasa. Sedap!! Tekak aku memang aku suka. Kih kih. Terus tanya beli kat mana. Rupanya member makcik aku ada jual di kilangnya.






Bukan bekas kecil tapi bagiku sangat berbaloi dengan harganya. Hanya RM 15. Murah bagiku sebab kalau saja nak buat. bahan saja dah mahal. Setakat nak makan sekali sekala, beli saja senang. Bukan malas ya. Hihihi.




Di atas ditabur nestum, cream cheese dan biskut marrie dijadikan lapisan. Sedap tau. Tak rugi aku beli =)


# Berkemungkinan besar aku akan busy kerana perlu cari maklumat untuk panggilan temuduga
 


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

moning
singgah pagi isnin

Rosmiza Ali said...

Nyum2! Sedapnya.. Lemak2 berkrim.. =)

Cik Nur™ said...

nampak sedap..tak pernah rasa lagi...
ingatkan yui buat..baru nak minta resepi...hihih...

AnneRaini said...

apa tu? kek ke desert?

Myra Jay said...

Nampak menggiurkan tau :)

Alahai nak godek resepi la camni :D

wawa syaida said...

nampak sedapny...

eima said...

ko ni mmg suka mkn kan ... mcm2 ko dah mkn aku tgk pun belum ape nestum cheese tu

shaFazie said...

br nak mintak resepi kt yui

IntaNBerliaN said...

nampak sedap... mana nak cari ni.. pestime dgr

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe..baru nak tanya resepi..rupanya bukan yui yg buat... hmm...

mama aryan said...

sedapnya nampak...

yui interview bila tu? kat mana? moga yui berjaya dlm interview tu nanti ye

izzah said...

sedapnyer...mana leh dapat ni...

Sally Yatiey said...

Sedapppppppnya!

Mimi Azirah said...

nampak sedap nih...kompom nak cari resipi nih

Cho Zila said...

tak pernah rasa Yui... sedap yerk... kalau Yui takperler kuruih.. akakni dahler gemuk bertambahler gemuknyer...

Cho Zila said...

opppps lupa lak nak ucapkan selamatler Berjaya di interview nanti.... semoga dapatler hendaknyer...

cinta siswi said...

sdapppp! mne la nk cri kt jitra ni.. ngeeeee.. slmt berinterview dear.. :)

jmput tgk keychain comel dkt page siswi.. wiwiwi

azizah :) said...

weee..sedapnya yui oi....

Azhafizah Md Nor said...

sedapnye! lepas ni yui kene cuba buat then bagi resepi pulak kan..

MaYa MustWany said...

okey..mas terliur n rasa nak je sekarang dlm mulut.hihihi

are_lin@yu said...

wahh tgk pn dh trliur ni..

Hazmin Hamudin said...

Tak pernah makan pulak cheesy nestum ni. Dah macam-macam makanan sekarang ni.

Shida Radzuan said...

sedap yui.. :)