tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, May 15, 2013

Entry Bandung akan bersambung minggu depan

Mohon maaf sangat kerana entry khas untuk ke Bandung seperti tips, bajet dan lain-lain akan diteruskan selepas 21 Mei 2013. Hari Isnin, 20 Mei 2013 aku ada sesi temuduga SPA


Bukan tak boleh siapkan awal-awal tapi tak feel sebab aku kena 90% fikir pasal temuduga dulu. Lepas itu baru akan eksited nak sambung entry cuti-cuti ya.


Moga kalian yang tertanya tak marah tau. Memang lewat tapi terpaksa juga tunggu.


Doakan yang terbaik buat aku ya.



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

:: Cik Viva :: said...

ku tetap menunggu..lalalala

Rosmiza Ali said...

Takpe Yui.. Take ur time.. Utamakan yang lebih penting dulu.. Btw, gud luck ye! ^^,

Nurzakiah Hanum said...

syoknya ku sedia menanti

Deqla Manjew said...

ye... dahulukan mana yg penting k...

diana said...

semoga lulus temuduga..;)

Tedi said...

all the best :)

hana hadi said...

cayok2..

lynndamya said...

haii (n_n) all the best for that interview ya, lepas tu update entry bandung best2, haha

Hazmin Hamudin said...

Wah.. Lepas ni kerja kerajaan la ni. Hehe

^^eKaTiKaH^^ said...

goodluck kak. chaiyok! :)

jaakechik said...

semoga berjaya dlm temuduga tu nantii.... :)

Cik Muda said...

hye yui...

sudi2 la kiranya yui promo event: kempen selamatkan penyu kita tu pada readers yui.....

Cik Nur™ said...

Nur doakan Yui...
semoga berjaya ya..!

♥ Nurul Baidurah ♥ said...

Good Luck Yui...:)..

azizah :) said...

gudluck yui. study baik2 ok..

Tihara said...

good luck utk interview yea yui, insha Allah :)

Shida Radzuan said...

shida teringin gak nk g sana...