tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, May 22, 2013

WW 89 - Shinchan dan pet bed







 Muka kena paksa dalam pet bed
Shinchan tak berapa sihat sekarang
Moga cepat sembuh ya sayang 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

Kesuma Angsana said...

comey but KA penakut kucing sikit !

Kakzakie said...

KA macam kakak..

Sukalah dapat bed baru ye Sinchan..

Shida Radzuan said...

wahhh comel jer pink lg heheee..

Nurzakiah Hanum said...

comel2

Nory Zoulkefle said...

sama kaler dgn pet bed laura...
Laura pon kena paksa duduk dalam tu..
smpai skrg dia takmau duduk dalam tu,last2 akak yang tido dalam tu...hahahaha

eima said...

pesal kucen2 ko rajin tak sehat ek .. kesian nye ...

untungnye shincan siap dpt tilam

Rapunzeel Cikilolo said...

sin chan ni gebu la...

kalo jumpa rasa nak cubit2...


hehe.

Tihara said...

sin chan ni senyum je kan, kalau dekat akak dah gi gomoi dia, leh geng dengan otai :)

♥ Nurul Baidurah ♥ said...

Wah!!Comellah kucing YUI ni..hehe..

Dylla Abas said...

geram tengok kucing "sihat2" macam ni..tp nak gomol dia rasa takut plak..setakat nk cuit2 kepala tu boleh la..huhu :)

azizah :) said...

comel.. tak sihat2 pon debab gak..hehe

IntaNBerliaN said...

bkn main selesa lg tu :)

Fifi Nadhrah said...

cumil.. nak pulak die duduk dalam bed pet..

Deqla Manjew said...

alahaiii comelnye kucing yui...

Cinta Misteri said...

alohhh ksiannya shincan

Mieya Atiera said...

Comel je diaaa..

Cik Nur™ said...

empuknya nampak tempat dia.. :)