tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, May 31, 2013

Kasut bertutup hitam saiz 7 dari Bata untuk dijual

Kalau masih ingat, aku pernah kena temuduga SPA. Mengikut cara pemakaian, haruslah atau sebaiknya pakai kasut bertutup warna hitam dan sedikit bertumit bagi wanita.


Memandangkan aku jarang nak pakai kasut tinggi tambahan yang duk ada banyak terbuka, jadi inisiatif aku adalah mencari kasut baru untuk dipakai. Setelah mencuba di merata kedai, akhirnya Bata menjadi pilihan hati. First time beli kasut di Bata!




Time cuba di kedai rasa dah okay. Tapi bila dah balik rumah, alamak! Sedikit longgar walau selalu di Vincci aku pakai saiz 7.


Jadi nak dipendekkan cerita, aku hanya pakai sekali time interview. Apa aku buat supaya tak longgar? Masukkan kertas dan tisu pada hujung. Sesak gaklah rasa sebab kurang selesa tapi ku gagah juga. Kih kih.


Dari dibiarkan saja dalam kotak, aku rasa nak jual. Kepada yang berminat, boleh tengok detailnya { sini  }.


* Boleh bayangkan tak kalau pakai kasut tapi hati rasa tak selesa?




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

huny madu said...

Sy pun x suka pakai kasut sarung gini, rs tak selesa hehe

nini said...

nini pon pernah rasa situasi ni.....sabar aje la...hehehe

Tihara said...

sape yg nak gi interview lepas ni sgt sesuai dgn kasut ni kan yui

are_lin@yu said...

ayu pn ada 1 mmg skli ja pkai..haha

Kniedaz said...

Akak suka pakai kasut ni kat ofis tapi akak saiz 5 huhu...tak ble la beli

Deqla Manjew said...

x pakai la kasut camni..hihi.. lagipun deqla saiz 4 .. hahaha.. ;p

IntaNBerliaN said...

moga ada yg berkenan dgn kasut ni.. rugi kan jika beli tp xmuat plak..

ieda immi said...

aah kalau longar atau ketat sgt x best kan .. nak pakai jadi x selesa ..

azizah :) said...

sayangnya beli xleh pakai.. tp pakai xselesa pon susah gak..hee jijah xleh beli kaki saiz 5..ngeee

Cik Nur™ said...

Dapat bygkan macam mana pakai sumbat tisu..
sbb nur pun pernah buat...

Azhafizah Md Nor said...

size kaki kita tak sama.harap harap ada orang beli dari di simpan je kan..

Nadia Johari said...

alahai dah bnyk wrne hitam..hehe

Shida Radzuan said...

xsuka guna heel la yui :)