tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, May 03, 2013

Promosi tambang murah Air Asia ke Indonesia [ booking hingga 5 Mei 2013 ]

Haritu aku ada kelebek web Air Asia + member aku inform yang dia ada booking lagi nak pergi Bandung. Pergi balik RM 250 untuk semua sekali caj + bagasi.


Eh, korang yang teringin nak pergi tu, pergilah booking sekarang. Booking sampai 5 Mei 2013 sahaja tau. Oklah tu pergi balik RM 250. Aku haritu dalam RM 238 kalau tak salah.


Walau ada yang pernah pergi dengan harga bawah RM 100 untuk pergi balik, bagi aku harga macam ini dah relevan.


So, apa tunggu lagi, cepat lawati laman web Air Asia dan booking segera =)




Ada yang nak ajak aku pergi sekali tak?




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

ieda immi said...

wah murah dah tuu dik
hurmm kena terjah nie ..
tapi tahun depan anak akak nak UPSR .. soo kena tgk betul2lah huhu

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, not bad harga tu. tapi belum masenye kite nak g sane kak. kalau kite nak g, kite nak bawa parents kite sekali :D

Nurzakiah Hanum said...

syok jalan2

wawa syaida said...

wow ni yang best ni...

Cho Zila said...

betoiler nuyui. akak dah tengok tapi tak dapat yang bawah 250 sebab yang departnyer mahal gak... return ok murah.. nak cuba lagini..

Tinta Lana said...

Jom nusha, lana ajak ni.

Tapi 5tahun lagi,hek3.

250 untuk pergi balik, kira murah la tu..nak pergi, budget naik flight tu boleh tampung lgi..budget2 lain tu,huu..takpa, simpan duit dulu ^_^

are_lin@yu said...

tula ayu book kena rm92 aritu..thn dpn br dpt prgi..haha

Kesuma Angsana said...

wah menarik ni !

izzah said...

Slalu tiket jap je abis...baru tgk jgk...harga dh melambung...yg rm59 tu dh xde dh...

SyAmSuL AnUaR said...

murahnya..blh melancong luar negara ni..

Cik Nur™ said...

alahai syoknyaaa..!
tambang no hal..
tapi duit belanja tak cukup lagi bukk..!

Cik Nur™ said...

alahai syoknyaaa..!
tambang no hal..
tapi duit belanja tak cukup lagi bukk..!

Eza Boom Boom said...

ok gak harga tu.. hihi ;) btw, total semua duit termasuk tiket, tmpat tinggal, makan n bershopping berapa eh dear? Nak kumpul duit la. hihi.

my notes said...

murah tu ! klu ada geng nak gak pergi ...

azizah :) said...

bila la agaknya nak terbang ke bandung ni..huhu

Che Rosliza Che Mat said...

murahlah tue....

IntaNBerliaN said...

akak mmg xdpt g la sbb hubby xnak g.. hahah