tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, May 23, 2013

Samsung Grand menjadi pilihan hati

Kalau haritu entry aku berkaitan mohon pendapat kalian telefon mana yang lebih baik. Pendapat kalian sangat daku hargai.


Dalam hati aku duk tuju nak Samsung Mini S3 atau Samsung Grand ja. Bila dah pergi kedai dan ada depan perghhh melayan duk test dua-dua jenis ini.




Sambil belek sambil minta pendapat Shapit mana yang okay sebab bab hp, komputer insyaALLAH dia lebih terror dari aku. Ikut kata dia, beli mana mampu sebab mini s3 pun dah memadai.


Tapi bila aku fikir, aku suka grand. Free c pen. Malas nak touch boleh guna. Walau ada kata kamera tak okay, tapi aku dah test, alhamdulillah boleh tahan. Bab android apa semua itu, aku tak ambil tahu lagi sebab tak tahu. Hahahaha.




Warna pilihan di sebelah kanan. Alhamdulillah, settle beli apa yang patut. Terima kasih pada dia sebab sudi berikan rebat RM 200 nya padaku. Balance guna duit sendiri ya. Kih kih.


Tepat tekaan sis Eima, meh meh nak kiss sikit sebab pandai teka. Kih kih.


Update : Untuk Anon, akak beli dalam Jaya Jusco Ipoh
Dekat dengan food court kedainya


* Maka dah bolehlah nak wassup ke wechat ke apa kebenda ka. Itupun kalau aku ada masa nak layanlah. Hahahaha.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

24 dak comei sayang YUI:

AlyaaIBH said...

wah, bestnya akak. nanti akak buat review pasal phone ni eh. nampak macam best. hehe. :)

Nurzakiah Hanum said...

best2

Cinta Misteri said...

yeaaaa smartphone baru.
nnti jgn smpi tk terlayan plak wasap, wechat, line,chaton, talk, zolo...semua tu.

AnneRaini said...

bestlah die dah ada henpon canggih...

Anonymous said...

sis,nak tanye sis beli kt kedai telco ke? kat ipoh kt mane? :)

♥ Nurul Baidurah ♥ said...

Samsung yg terbaru memang smart!Huhu!!

ros_reeza said...

cantik.. buat masa ni still setia ngan s3..

Puan Bui Junaidi said...

JOM WAT'S UP DGN KAK BUI..HEHE

Kakzakie said...

Oh dah beli ye Nurul. Oklah dah puas dah dapat yg baru. Kakak memang tak pandai bab telefon canggih-manggih ni.

:: Cik Viva :: said...

best2...slalu tengok iklan samsung grand ni yang cite lelaki nak kasik bunga kat pompuan dalam bilik meeting tu..lawak kan.

diana said...

harga betul dia berapa??

eima said...

hehehe sbb ade gambo shapit tgh dok usha henpon tu dlm entry lepas ... hehehe

Deqla Manjew said...

wahh wahh... canggih.. hihi.. berapa harga lps tolak rebat ni.. ??

Sally Yatiey said...

Cantikkkk :D

azizah :) said...

pehh smart la yui! tahniah2...best2 dapat henpon baru..

Kisah Si Dairy said...

nie yg rase macam nak tukar..tp fikir da ada tab..so biarlah bb tu x berinternet..haha

Cik Muda said...

yey... bole wassap2 yawll....~

Rosmiza Ali said...

Baru2 ni try Nexus.. Best gak! Hikhik! Tapi merasa pegang sekejap jer la.. Sebab hubby belikan untuk ibu.. =)

Eca Dwinky Asha said...

yunk.harga berapa ne?

^^eKaTiKaH^^ said...

wahhh, samsung grand tu :D

Anonymous said...

Ohh deret kedai yg dkt tgga foodcourt tu ek? Ok ok thanks sis..:-)

Azhafizah Md Nor said...

kena tambah RM berapa lagi yui lepas tolak rebate RM200 tu.cam best lak handphone ni.

Mimi Azirah said...

Wah dh beli pun hp..samsung grand pun ok gak...nti yui review la ye psl samsung grand nih...nk tau jugak

Cik Nur™ said...

cantik jugak grand.. :)