tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, May 26, 2013

Panaflex for muscle & joint pain

Minggu lepas kemain gigih main tali skiping ke apa namanya. Bajet dah buat 100x tu happy tapi rupanya lenguh kaki den. Haaa, itulah akibatnya kalau lama dah tak bersenam + tak panaskan badan dulu. Main lompat aje!




Buat hari Khamis tapi hari Sabtu dah terasa lenguh. Jumpa dia aku leh kawal lagi sakit tapi bila dah balik rumah, kemain menjadi. Ambil inisiatif beli panaflex. Pertama kali guna. 


Tak berangin mana. Sejuk pada mulanya bila pakai tapi alhamdulillah esoknya okay. Semalaman aku guna. Bukan apa risau time interview terjengkut pula kaki aku jalan pasal lenguh. 


* So, cubalah panaflex. Nak lagi berangin guna tiger kalau tak salah. Memang berangin la!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

eintan nurfuzie said...

akak pernah guna.. awal2 mmg sedap.. klu slalu guna xde fiunction dah.. huhuhu..

http://www.nurfuzie.com/2013/05/header-tiba-tiba-tak-boleh-jadi.html

Zehan Ilyana said...

lama tak singgah sini..

kita kalau lenguh2 badan or rasa sengal2 badan, tak pernah guna benda2 macam ni.huhuhu.. kita selalu buat stretching, memang sakit, tapi lepas tu dia lega sendiri.
hehe..
tapi mungkin boleh try ni nanti. :D

Rapunzeel Cikilolo said...

huhuhu...

bagus. iniasatif kalau nak sihat...

ct kektus said...

hehehe. kalau dah lama tak ber-skipping mmg mcm tu la rasanya. nasib baik elok dah lepas pakai panaflex tuu.

kite kalau lenguh2 sapu minyak kapak je. pastu esok elok dah. huhuu

izzah said...

nasib baik dh ok n jumpa solutionnya...moral of da story, kena warming up dlu sblm bersenam...hehe...sy pn slalu jgk cmni, aci redah je...pstu mula la sakit sana sini...huhu...

nini said...

dulu suka guna yoko yoko...sebab terpengaruh dengan iklan dia yang super best tu...hehehe

ros_reeza said...

Ros tak pernah guna lagi ni..

azizah :) said...

belum pernah try lagi... tp berguna ni..

Cik Nur™ said...

okay eh bagi yui..
nanti boleh nur cuba.. :)

Shida Radzuan said...

inshaallah blh cuba kalau sakit juga nnt yui :)