tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, May 27, 2013

Pemenang baru GA Mei 2013 Nurul Yui ( panggilan kedua )

Oleh kerana sudah 3 hari dan masih tiada yang menuntut, maka aku random lagi untuk pemenang baru. Jom tengok siapa yang kena.



Senarai peserta { link }


Peserta no 14 sila mesej ke 019-2331810 dan berikan nom telefon serta line yang digunakan untuk memudahkan urusan topup. Tempoh beri detail hingga 12.00 tengahari esok, tiada juga, pemenang lain akan dicari.


Terima kasih ya.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

izan mama mia said...

cepat2... siapa yg tak nak hadiah tuu..ehe

Mimi Azirah said...

Tahniah kpd pemenang

Eyma su said...

tahniah yg menang..(^_^)

Rosmiza Ali said...

Kalau takde yang claim jugak, bagi kat akak jelah.. Hehehe..

Mieya Atiera said...

tahniah kpd pemenang :)

^^eKaTiKaH^^ said...

tahniah utk pemenang baru :D

diana said...

awat yang depa tak mau hadiah nih...haha

azizah :) said...

tahniah pada pemenang baru..cepat2..topup nk masuk tu..heee

Shakira Pathi said...

Alhamdulillah, rezeki saya :D
Baru je text no :)

Deqla Manjew said...

tahniah buat pemenang.... ;)

Syuhada Salleh said...

thniah!

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Cik Nur™ said...

tahniah kepada pemenang....

Shida Radzuan said...

tahniah no.15 no btuah shida xkena lak hehee :D

are_lin@yu said...

thniah pada pemenang ;-)..