tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, May 27, 2013

Order bantal dan keychain craft

Alhamdulillah cuti 3 hari yang lepas dimanfaatkan dengan siapkan order yang ada. Satu bantal perhiasan dan dua keychain nama. 








Tema nak merah hitam jadi inilah hasilnya. Moga penerima berpuas hati ya. Jika ada yang nak order, boleh terus rujuk page fb daku { Nurul Yui Collection }. Aku akan reply secepat mungkin.


Terima kasih sudi percaya kepada hasil jari jemariku =)


* Pemenang GA Mei 2013 Nurul Yui belum serah detail walau dah 3 hari, selepas pukul 12 tengahari jika tiada yang tuntut, pemenang baru akan diumum. Terima kasih.








guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

huny madu said...

Comelnya..pndai yui buat :)

Nurzakiah Hanum said...

moning
salam isnin
cuti pg mane...

nini said...

wow....sangat comel comel...=D

Kakzakie said...

Boleh tahan kreatiflah Nurul ini.. Cute dan cantik kakak tengok.

Aina Ayunie said...

cantiklaa.. terlepas nak join GA yui

D_08 said...

antare care terbaik berblog...
sambil berblog..sambil tambah pendapatan....
mabeles....... teruskan...

azizah :) said...

comel sangat! warna tu cantik padanannya..

Deqla Manjew said...

comel mcm kak ton...! hihi

nadia farahida said...

waaahhhh kreatifnyaaaa yuiiii :)

Cik Nur™ said...

comel laaa

Shida Radzuan said...

cantik :)

are_lin@yu said...

alahai mmg sweet sgt2..wrna cntik..