tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, May 31, 2013

Antara barang yang sempat dibeli di Bandung Indonesia

Ikutkan hati taknak tunjuk apa barang yang sempat aku rembat tapi memandangkan ada yang minta, okay aku gagahkan juga ya. Moga yang nak tengok tu puas hati. Hihihihi.


Mungkin gambar yang ditunjuk tak semua yang ada. Ini antara randomlah senang cerita. 


PASAR BARU BANDUNG

FM untuk kawan-kawan dan kalian


bagasi pink untuk diri sendiri


kain pasang untuk diri sendiri dan kawan




Beg duit beli di Cibaduyut


kain pasang lace dan kosong untuk diri sendiri


sehelai kain batik untuk mak


100 pcs pin kartun


KAWAH PUTIH




CIBADUYUT






KARTIKA SARI








DALAM FLIGHT



Yang di atas antara gambar yang sempat aku ambil. Jadi antara yang tiada dalam gambar termasuklah :

1) 2 pasang telekung
2) Sehelai baju raihan
3) 10 helai bawal plain
4) 2 pen bandung
5) 10 helai tshirt Bandung
6) 4 pasang sandal
7) Perfume Gucci Flora


Dan lain-lain. Aku pun lupa tapi bagasi aku 2 termasuk sumbat dalam bagasi pink baru dibeli dan beg galas belakang aku penuh. Sebab itu aku minta abah aku jemput. Tak mampu nak naik bas seorang diri dengan muatan sebegitu. Kih kih.


Jadi, barang-barang di atas adalah antara termasuk amaun PERBELANJAAN yang kalian tengok dalama senarai { ini }. Berbaloikan dengan harganya? Sangat banyak barang yang anda boleh bawa pulang ke Malaysia.


Rasa macam lepas ini nak ke Vietnam tapi tak tahulah tahun bila. Hahahah.


Update : Bagasi pink RM 110 


Perbelanjaan kasar yang diperlukan untuk bercuti ke Bandung, Indonesia ( kos seorang )


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

22 dak comei sayang YUI:

AnneRaini said...

bestkan shopping di bandung..

akak setiap kali naik AA mesti nak beli FM tu tp setiap kali tu jugak diorg xjual..tension tau.

beta kupu said...

Banyak nyaaa sopink ;)

Syue Mustafa said...

Bagasi pink tu cantik. Berapa juta harganya?

:: Cik Viva :: said...

uihh..byknya shopping..

Kakzakie said...

Waahhhh... banyaknya!! Kakak geram aje tengok FM yg berpaket-peket tu:)

azizah :) said...

jijah nak bagasi pink tu! murahhnyaaa.. kat sini mahal kan...

Deqla Manjew said...

wahh byknye sopinggggg.... nak souvenir bole? .... hihhiih...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

comellllnyer bagasi pink!!!! hehehe

IntaNBerliaN said...

banyaknya barang yui beli.... bestnya.. :-)

*yui, akak pun ada dpt gak emel tu.. utk pengetahuan yui weeclicks (wc)adlh syarikat pengiklanan mcm nuff jugak.. dgn kata lain wc adlh pesaing nuff... kalau yui psg wc kat blog, automatik status bertukarla...

utk pengetahuan yui jugak, wc ni kira mcm cmpony baru la.. pengiklan yg ada blm byk lagi la...

bila akak tgk earning yg wc blh bg, akak pun rs berminat tp bila pikir balik wc tak byk lg iklan, so, peluang nak dpt be tu kureng la sikit kan... lgpun akak stakat ni, ok lagi dgn nuff, so, xjd curang.. hehhe

Pwincess sarah said...

wahh!!.. banyaknya akak shopping.. hehe.. nak ole2... :D

*bagasi pink tu comel.. pinky.. :D

Cik Muda said...

tak singgah zoo?

Tihara said...

seronok tengok barang2 yang yui beli ni..jum p vietnam :)

hana hadi said...

fuyooo...
cantik semua kain2 pasang tu..
mmg berguna beli beg pink tu.bukan saja kenagan malah boleh buh barang2 semua tu kan..

Cik Nur™ said...

perghh,..byk tu..
mmg puaslah yui shoppingkan..

Rosmiza Ali said...

Pergh! Memamng bebraloi2 lah Yui.. Memang ada niat nak ke Indonesia & Vietnam.. Insha Allah kalau ada rezeki lebih.. =)

Muna rahimah said...

Banyaknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Shopping sakan. hehe. bestnya pi bandung. Ada oleole untuk muna tak? :D

Amanda Suria said...

seronoknya shopping di BaNDUNG..LAMA X PI...

Azhafizah Md Nor said...

wahh..banyaknye yui shopping..lagi lagi shopping kain baju tu..cantik kan.

shafiq said...

ala , baru nak krim bnyak2 , keh2 ,

Nadia Johari said...

banyaknyer shoping...

Shida Radzuan said...

seronoknye yui :)

~MaMa RX SToRYMoRY~ said...

Rindukan ole-ole bandung???
Pre order bagelen @ brownies kartika sari atau brownies amanda
Whatsapp ina 0192633431