tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, May 23, 2013

Pertemuan ketiga di tahun 2013 [ 18052013 ]

Alhamdulillah Sabtu lepas kami bertemu. Bertemu bersebab { entry }. Jumpa dalam tengahari. Takde makan apa. Terus p cari hp yang ingin dibeli.


Lepas itu layan cerita " Star Trek". Best juga cerita tu. Layan! Dah settle, aku terus mencari kasut hitam bertutup. Motif? Sebab ada temuduga SPA. Hahahaha. Kasut duk ada terbuka di hujung, maka untuk lebih formal, carilah yang bertutup.


Melilau mencari kasut yang berkenan. Ke Vincci, ke Nose last-last Bata juga menjadi pilihan. Ini kali pertama aku beli kasut dari Bata. Selesa. Tapi sayang terasa longgar. Ada niat nak jual nanti.




Destinasi makan kami kali ini di Kenny Rogers. Lama tak masuk situ. Eh, kali ini SEKALI sahaja makan-makan kami. Macam pelik. Hahaha. Bukan apa sebab aku busy nak mencari barang aku sendiri. Takde masa nak makan banyak kali.






Perjumpaan kami tak lama. Yang penting selesai urusan yang sepatutnya. Terima kasih ye shapit sebab bagi daku guna rebat RM 200. Belanja beli casing hp, belanja tengok cerita, belanja makan dan lain-lain.


InsyaALLAH ada masa, ada jodoh kita jumpa lagi. Bulan depan 5 tahun kita kenal. Rasa macam kejap masa berlalu. Okay sudah yui, sila jangan melalut!


* Gambar diambil menggunakan hp yang telah selamat ku beli. Beli hp biasa je. Nanti aku update ea bagi yang bertanya.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

sweet

huny madu said...

Ehem2 hehe..

Eca Dwinky Asha said...

jarang nmpk gmbr berdua...upload la sekeping dua yunk.hehehe. :)

:: Cik Viva :: said...

dah beli telefon guna rebat tu eh? samsung ape?

♥ Nurul Baidurah ♥ said...

Uuuu,bestnya dpt jumpa si dia lg..keh...keh..keh..

Kisah Si Dairy said...

ehem..ehem...erk..couple ke..sweet sgt

izan mama mia said...

ehem..bila nak makan nasi minyak ni yui

IntaNBerliaN said...

wah, beli hp baru yer.. b4stnya

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

eheemm...

wahh makan kat kenny rogers... dah lama xmakan kat situ

eMMe said...

alaa...nape gambar sowang2..gambar together2 takdak ka? muke shafik serius je... gado2 manja ekk, heeee!

Fifi Nadhrah said...

jarang2 jumpe.. bile berjumpe terase bermakne..

izzah said...

untungnyer dapat tepon baru....rebat rm200 tu best jgk yek...xapply pun aritu...huhu..

beta kupu said...

wow da lma gak tu hub korg ea....mogo jodoh korg bkekalan k =)

Dylla Abas said...

murah hatinya dia..

Deqla Manjew said...

sapekah gerangannya ni ... ? kwn atau keksh hati..? hihi.. yui beli henpon apa tu..?

eima said...

cek amik grand ek ...kan kan ...
ke S3 mini tu ...

shapit muka die semakin matang la ... hihi

lgi satu muka ko iras wei ...

ieda immi said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaa semua org belanja !

nak2 makan ekkeke

dikkk seyesss nyee cik abang !

Cinta Misteri said...

update guna smartphone (apajer hp biasa2 tu)
pertemuan = dating = ngedet

ros_reeza said...

pertemuan ke 3.. sweet..

AnneRaini said...

tunggu die belanja duit hantaran pulak..hehehe

azizah :) said...

sweet :) pesan gan shapit simpan duit untuk kawen yer.. hehehe

Azhafizah Md Nor said...

hamboii dating..pasni jangan lupe menjemput fiza ye..hee

Cik Nur™ said...

dah 5 tahun ye..