tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, September 30, 2013

Alhamdulillah rezeki dengan NMGnetwork

Usaha yang mendatangkan hasil. Usaha yang boleh buat orang lain juga mendapat hasil masing-masing. Alhamdulillah.




Bersyukur dengan apa yang ALLAH kurniakan. Moga rezeki ini berterusan. InsyaALLAH. Duit ini aku dah guna untuk sesuatu yang aku suka?


Nak tahu ke aku beli apa? Hihi.


Alhamdulillah. Jika ada yang berminat untuk sama-sama jana pendapatan, jangan segan silu terus PM daku di FB okay. Akan aku bantu sebaik mungkin. Moga anda juga lebih berjaya. Amiiin.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

21 dak comei sayang YUI:

Azhafizah Md Nor said...

bestnya da cash out :)

Cik Muda said...

pergh... ni boleh kumpul wat blanja holiday oversea ni nti yui....

tak pun wat belanja majlis kawin..hihih~

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Zara Nurhaidah said...

masyuuk .. hehe

Hazmin Hamudin said...

pergh.. duit tu.

nanakimie said...

wah,best2!:)

isi tabung^-^

ros_reeza said...

Alhamdulillah rezeki Yui

Cik Puan Rara said...

vahhhhhhhhhhhhh best nya~ huaaa akk ni nk mulakan yg takut tu.

JunAina said...

Wahhh...best2 kalau dapat berkeping2 cam tu.

Liza Licha said...

congrats yui

Kesuma Angsana said...

wah tahniah murah rezeki tu !

Jannatul Ain said...

congrats ^^

azizah :) said...

woww banyaknya duit yui..masyukk!

lynndamya said...

Salam yui, maaafff sgt sbb x bank in-bank in lagi duit, tp kite rasa kite xjd join, sbb bajet byk lari, adik tgh final sem pulak, byk guna duit..so kita doakan utk yui je lah, moga bertambah success dgn NMG ya :) tgk yui dh berjaya skang, Alhamdulillah.. (n_n), happy for you, thanx tunjuk ajar hari tu :)

Deqla Manjew said...

ehh apa tunjuk2 duit ni..haha..tahniah tau... rezeki yui mmg murah.. =)

IntaNBerliaN said...

tahniah yui..

ikafantasi said...

wah bestnye,nanti ada free time ika pm yui nak tnya dulu cmne..skrg bz ckit..

Mimi Azirah said...

wah bestnye..tahniah yui

Shida Radzuan said...

tahniah yui..byk tu shida slow skit..bzz arghhh!! geramm hehee..

Cik Nur™ said...

Alhamdulillah..rezeki... :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah masyukkkkkk
alhamdulillah rezeki