tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, September 29, 2013

Strawberry celup susu

Member opis yang mengajar. Kalau tidak aku pun tak makan macam itu. Selalu celup coklat atau makan macam itu sahaja.




Rupanya sedap juga. Sedar tak sedar habis. Hahaha. Kalau rajin boleh buat ice blended. Lagi nyummmy okay. 


* Hari cuti macam biasa, aku rajin 09 FB. Moh chitchat sana ya.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

ayut said...

ayut pon lg rajin fb..hihihi..ni susu pekat ea yui?

Amanina Mads said...

sedapnya..nk try la.. hehe

BUNDA a.k.a KN said...

susu pekat ke?

Hazmin Hamudin said...

Macam tak best je. Haha. Confirm manis gila ni.

nanakimie said...

sedapkan yui,hee..nana try susu dairy champ ritu,terasa masam2 manis dia:)

lizz said...

sedapnyer boleh try ni..selalu stoberi cecah coklat atau gula...

ros_reeza said...

tak pernah try pun makan ngan susu..

Kesuma Angsana said...

kena try jugaklah ni !

azizah :) said...

pehh sedapnyaaaa strawberry tuuu

lynndamya said...

wah susu pekat dlm tin tu ke? mcm best jugak ya, kira rasanya masam2 manis gitu kan, wah nak try juga nanti ! hehe

Deqla Manjew said...

selalunya org celok cekelat..haha

Mimi Azirah said...

sedap ye yui

Cinta Misteri said...

hahahaha....CiM hanya boleh makan straberry begitu daja bila kat atas sana jer. dah turun bawah....huh mmg masam taktau kenapa. thats why kena celup coklat. tp...its good idea, celup susu sbb coklat kengkadang takde.

Shida Radzuan said...

sedap juga tp mam ngn coklat pn blh tahan hehee..yui shida bz ngn desgn adoii sabo jerlah..

Cik Nur™ said...

kalau diblend sekali rasanya lagi sedap la kan...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dgn susu xnah try g slalu dgn coklat jer hihi

MaYa MustWany said...

perrghhhh terliurrrrr