tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, September 09, 2013

Cek ke-3 dari Nuffnang dan diterima

Rasanya baru berapa hari terima emel payment advice, balik Jumaat lepas tengok cek Nuffnang dah ada. Cepat pula. Bajet seminggu lagi. Wahhh, lagi cepat lagi baguskan. Lagi cepat nak cash kan. Hihi.




AMAUN DITUNJUK BUKAN BERNIAT BERMEGAH
TAPI UNTUK MENAIKKAN SEMANGAT
BLOGGER YANG LAIN JUGA


Alhamdulillah untuk rezeki dari Nuffnang. Hasil dari berblog. Ini adalah cek ke-3 sepanjang beberapa tahun menjadi blogger. 


Sambil membebel, sambil tambah duit. Siapa yang taknak kan?


Dan sekarang menjana pendapatan sampingan melalui NMG. Alhamdulillah ramai blogger yang dah sertai. Good luck untuk kalian juga! Sama-sama kita berusaha ya. Tinggalkan komen anda jika ingin mengetahui tentang NMG ya.


* InsyaALLAH hari ini nak terus ke Maybank 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

33 dak comei sayang YUI:

Syida Rasyidah said...

wahhh, tahniah :)

E'in said...

wah wah wah.... tahniah yui...

Cik Nur™ said...

alhamdulillah...
rezeki.. :)

Tahniah sekali lagi yui...
^_^

Nurzakiah Hanum said...

salam
moning singgah pagi isnin

shaFazie said...

alhamdulilah ...rezeki

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum... alhamdulilah.. boleh lah belanja mselim3, kalau sudi lah...hehehe

mselim3

pls: tumpang gembira tgk kekawan dapat cek...

Norhasniza Khalid said...

wah... tahniah ye dari mama.. syukur..

Cho Zila said...

tahniah.. tahniah yui... rezeki jangan ditolakkan...

dear xila said...

tahniah dear. ai tunggu depan kedai aiskrim ya heeeee

Cik Itah@RRP said...

tak paham sangat la NMG ni..dia just letak macam iklan nuff ke macam mana yui..

p/s tahniah..duit masyuk :)

huny madu said...

Bestnya cek dah sampai.. tahniah yui :)

wahida said...

bestnya....tahniah yui...

Kakzakie said...

ini dikatakan rezeki dtg bergolek Yui.. tak sangka cepat je dia tiba.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alhamdulillah murah rezeki yui

baby comel said...

Alhamdulillah, rezeki.. leh ler belanja kita pasni :)

Ibu Lala said...

Wah bestnye. Boleh la belanja akk nanti.

hatiku berwarna warni said...

alhamdulilah..teringin nk ikut jejak yui

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah...rezeki..

Sally Yatiey said...

tahniah kak :D

Liza Licha said...

yui. bagi la tips skit.. :) help me too

eima said...

tahniah ...ai rasa cam nk cuba jugak la sbb tak mahai pun takat 4o je

Amanda Suria said...

alhamdulillah...banyak tuh...sapa nak bagi kan...

Deqla Manjew said...

wahh yg ke3 dah.. terbaiklah yui.. tahniah...

Kesuma Angsana said...

tahniah yer

lynndamya said...

Wahh...1st of all, mmg nak ckp thankkk youuu sgt sbb akhirnya ada juga blogger yg sudi mendedahkan brapa sebenarnya cek dpd nuffnang ni, sbb sy tertanya2 gak, berapa? dan yup mmg menaikkan semangat lah ! hihi tp nk tanye lah, ini hasil dpd CPC / CPUV ya? CPUV kalau nak dpt kena rajin update kan? haha xrajin nya pula saya ni..hihi, anyway..congratez !! >_<

wawa syaida said...

tahniah...wawa tak cashout lagi...nak tunggu sikit lagi

Amanina Mads said...

alhamdulillah rezeki tu.. tak pernah dpt lg

Mieya Atiera said...

Wah. tahniah. Banyak jugak tu.

Hazmin Hamudin said...

Tahniah-tahniah... Bila nak belanja? Haha

IntaNBerliaN said...

alamakkkk baru tingat.. blm cash kan lg cek nuff ni

are_lin@yu said...

wahh brtambah murah rzki yui ;-)

Shark Kay said...

udah 3 cek?
terbaek ler yui..
shark br dpt 1 CPUV :)

nanieybarnieylurviey said...

Wah.. Da byk kali cashout da?? :)