tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, September 20, 2013

Cashout bonus NMG kali kedua

Alhamdulillah urusan cashout bonus NMG yang pertama selesai kelmarin. Dan hari Rabu lepas juga aku cashout lagi untuk kali kedua.



Request bonus NMG hanya boleh dilakukan
pada hari Isnin, Selasa atau Rabu 
sahaja


Moga urusan ini berjalan lancar. Moga sebelum Jumaat depan duit masuk dengan selamat. InsyaALLAH. 


Baki sengaja aku simpan. Untuk kegunaan nanti juga. Lagi suka cashout ikut limit yang kita nak. Senang nak adjust.


Kalau nak juga jana pendapatan macam ini, macam biasa terus PM aku di FB ya. Aku bantu sebaik mungkin. Moga korang juga mampu dan lebih berjaya. InsyaALLAH.



Bagaimana nak join NMG?
Boleh terus PM di FB

Aku akan terangkan konsep
dan anda boleh mendaftar di bawahku
Bermakna daku yang akan guide anda sebaiknya


Daku nak anda betul-betul faham okay 
Bukan masuk lepas itu tak tahu apa-apa
No no no!
Itu bukan cara daku
Daku akan bantu anda


FB : Nurul Yui




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Jie Susanos said...

wah..dpt lg..

Cik Itah@RRP said...

alhamdulillah...murah rezeki yuii..:)

Azhafizah Md Nor said...

bestnye sudah cashout..alhamdulillah :)

Deqla Manjew said...

alhamdulillah... rezeki utk kawen yui kot ni..opppsss.. hihi..

Hazmin Hamudin said...

Otai ni.. Huhu

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

jaakechik said...

tahniah yui!

Mimi Azirah said...

tak sbr nak join nih..huhuhu

Liza Licha said...

wah yui.. baru je buat dah 2 kali cash out. hebat ni :)

dear xila said...

open table la hehehe

Rosmiza Ali said...

Wow! Boleh tahan kencang jugak ekk pendapatan dengan NMG ni.. =)
Jangan lupa tolong VOTE akak kat SINI ye.. Hehe.. TQ! =)

aniswany lazim said...

ok yui..simpan duit byk2 nanti dtg wedding anis ye..hihi

Cik Nur™ said...

dua kali dah...hebatnyaa.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah masyukkkk
tahniah yui

dear xila said...

kite add yui kt fb heee

wawa syaida said...

rezeki yui