tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, September 27, 2013

CPUV 2013 [18&19] - Olay JAS Bundle & University of London

Hampir sebulan blog picisan ini tidak menerima sebarang CPUV. Tengok baru-baru ini, tambah 2 CPUV baru. Alhamdulillah.




CPUV 2013 [18]
Ramai yang dapat CPUV dari Olay kan? Tahniah untuk kalian. Walaupun sekarang daku bukan pengguna Olay lagi tapi daku pernah try Olay. Not bad! Time itu masih belajar. Hasil bagus tapi disebabkan ongkosnya cukup makan, daku dengan terpaksa tukar kepada produk mampu milik. Muahaha!


CPUV 2013 [19]
CPUV University of London ini kalau tak silap setiap tahun ada. Alhamdulillah, sebelum ini dengan CPUV ini mampu memberikan angka yang memberangsangkan. Semangat kau! Rezeki klik-klik dari kalian juga.


Terima kasih kepada mereka yang sudi menderma di blog ini. Aktiviti biasa bagi mereka yang dah tahu =)


Buat masa ini ada 3 CPUV yang tengah running.


Syukur alhamdulillah.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

22 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Hazmin Hamudin said...

Meh satu... nak letak kat blog jugak.

Norhasniza Khalid said...

tahniah dear.. banyak masuk tu.. rezeki..

ANNA MARIANA said...

alhamdulillah rezeki :)

nanakimie said...

alhamdulillah..tahniah yui:)

done klik2!^-^

Nur A.Z said...

saya tak dapat :(, murah rezeki yui. tahniah dapat lagi CPUV!!

Sally Samsaiman said...

okay, dah klik! :)

Cik Itah@RRP said...

tahniah yui ..

suri said...

wah hebat.2meh kita nak klik gak

ieka dyiana said...

blog walking dear...tahniah dear...

Masha Meisters said...

hehe...tahniah yui ;-)

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. rezeki Yui.

Deqla Manjew said...

wahh.. rezeki nuffnang pulak.. tahniah yui..

Shark Kay said...

congrat..
makin bnayk dh tue..

Jie Susanos said...

sronok dpt kn..

Mimi Azirah said...

Tahniah yui

Azhafizah Md Nor said...

Congrats..moga kali ni lebih banyak :)

^^eKaTiKaH^^ said...

alhamdulillah, rezeki tu kak. hehe

ayut said...

tahniah yui....jom la kita bersama-sama.hihihi ^^

Shida Radzuan said...

tahniah yui..

yui Q3 roaming shida xjln lgsg hampehh je huhuuu..

Cik Nur™ said...

Tahniahh....
MUrah rezeki yui...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga be bertapak lama kt belog yui yer