tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, September 15, 2013

Kemasukan ahli NMG setiap hari

Alhamdulillah makin ramai yang dah ambil peluang. Aku sempat snap gambar jumlah ahli VIP NMG untuk semalam dan hari ini. Korang tengok sendiri.




Setiap pilihan pasti ada sebab tersendiri. Pilihan aku? Aku pilih yang tengah-tengah iaitu pakej Silver = RM 80. Sebab apa? Entah, yang pasti kata hatiku yang itu.


Daftar memang free tapi bila dah buat bayaran dan aktif, barulah bonus pool itu dikira. Apa itu bonus pool? Macam biasalah. PM di FB aku ya.


Terima kasih.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Che Rosliza Che Mat said...

nanti nak try jugaklah...

Syida Rasyidah said...

waahh.. dah baca hari tu.. mcm best je nuyui :)

Cik Nur™ said...

mmg menarik minat ni....nantilah nak cuba.. :)

Cik Itah@RRP said...

nanti nak daftar jugak la NMG ni..

Deqla Manjew said...

terbaiklah.. mcm lagi best dari nuffnang je..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg best tgk akak pn mcm nk try juga hihihi