tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, September 04, 2013

Serba sedikit mengenai NMGnetwork

Ramai yang bertanya apabila baca entry { ini }. Okay, aku terangkan serba sedikit dalam entry ini. Moga korang faham.


NMG adalah syarikat pengiklanan yang berdaftar dengan SSM. Jadi keyakinan itu ada.




Apabila kita join jadi ahli kita akan dapat 1 lot dari company. 1 lot berharga RM40, dah nama pun kita beli jadi orang yang menjual mesti akan dapat untung kan?


Jadi keuntungan itu nanti akan diagih sama rata pada semua ahli sedikit demi sedikit hingga cukup macam yang dijanjikan


1 lot RM40 - pulangan RM146
2 lot RM80 - pulangan RM292
3 lot RM120 - pulangan RM 438


TANPA PERLU BUAT APA-APA JUST DUDUK DIAM-DIAM PUN BOLEH. NMG ni bukan skim cepat kaya boleh nak tentu dapat seketul pada hari apa.


NMG ini berniaga. Jadi semua bergantung pada keuntungannya. Yang pasti kira berbaloi sebab kita beli lot itu murah sahaja.


Contoh : Bayar RM40
RM20 - masuk akaun penaja
RM20 - masuk ke compny


Duit keuntungan company tu company agih balik pada kita semua yang jadi ahli. 
Selagi company boleh untung selagi tu proses ni berulang TANPA PERLU BAYAR PAKEJ TU LAGI sebab kita dah ada 1 lot.


Untungkan? Sekali sahaja modal keluar. Jom kita menambah duit poket.


Sebab apa aku berani join?

1) Pembayaran sistematik
2) Setelah bayaran dibuat, akaun NMG kita akan diaktifkan
3) Boleh nampak segala transaksi dalam akaun NMG kita
4) Boleh cashout serendah RM 35 dan maksimum RM 5000
5) Ada group FB yang boleh kita bertanya dan bertukar pandangan
6) Boleh pilih samada nak duduk diam atau mencari ahli baru ( taja )




Berminat nak tahu lebih lanjut? Boleh terus PM daku di FB { Nurul Yui }. Sambil menjana dengan Nuffnang, boleh juga dengan NMG. Rezeki ALLAH, insyaALLAH. Ramai yang berjaya, aku juga harap aku tergolong dalam itu. Doakan ya.


* Kalau nak info banyak boleh tengok terus di FB aku okay


UPDATE

NMG - sebuah platfrom penyampaian maklumat secara talian 
yang dikendalikan oleh Creative Greate Service.
Creative Greate Service sebuah syarikat perkhidmatan bukan syarikat jual barang-barang. 
Sebuah syarikat perunding iklan internet yang 
menyediakan tapak-tapak iklan untuk dijual & sebagainya.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

Jie Susanos said...

nmpk cam mnarik ni..

Rapunzeel Cikilolo said...

menarik...

hope yui dpt keuntungan dan hati-hati ye...

wawa syaida said...

wow! menarik ni yui

Sally Yatiey said...

Menarik2 :)

Deqla Manjew said...

owhh.. kalo berdaftar dgn SSM tu mmg x syak lagi la kan.. moga sukses ye yui..

Nurzakiah Hanum said...

menarik

Hazmin Hamudin said...

Tapi barang apa yang diniagakan cik yui? :)

eima said...

cam nk join

AnneRaini said...

errrr xbape paham..hehe

Cho Zila said...

best gak tu... cam menarik tertarik

Azhafizah Md Nor said...

nampak macam best je ni.. :)

Kesuma Angsana said...

mcm menarik je ni !

maszmadi said...

alahmdulillah, ada rezeki yui kat sini ye...

Cik Nur™ said...

mcm menarikk...

IntaNBerliaN said...

xphm la yui.. mksdnya, kita hanya daftar n byr duit tu je la ek..

xda nak kene tempek iklan ke.. share iklan ke apa ek..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

menarik la yui....berdaftar dgn ssm plak tu kan...

Cik Itah@RRP said...

semoga murah rezeki yui....macam menarik tapi nanti la sy join bila da betul+ berkenan hehe

Mieya Atiera said...

Mieya still blur2 lagi. Nampaknya kena kaji lebih detail lagi