tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, September 01, 2013

CPUV 2013 [17] - DOVE SAMSON D



Alhamdulillah rezeki Syawal. Terima kasih kepada  Dove Samson D kerana sudi nak beriklan di blog picisan ini.


Info pelbagai produk Dove ---> DOVE


Ini CPUV ke 17 untuk tahun 2013. Tak banyak tapi tetap bersyukur. Kepada yang nak tahu info Dove, jangan segan silu klik jika terjumpa iklan Dove ya. 


Daku suka bau sabun buku Dove. Wangi!


* Mengenai cashout awal hujung bulan dan terima dalam 2 minggu rasanya dah tiada lagi. Sekarang tunggu sebulan, lepas itu dalam masa 2 minggu untuk terima cek. Fuh! Makin lama. Takpe, rezeki. Kena sabar. Patutlah aku cashout aritu sampai sekarang tiada khabar berita.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

22 dak comei sayang YUI:

Darulamanku Live said...

rezeki takkan kemana...
sabaq tu penting yaa...
yg penting masuk...

ezaiza Iza said...

Dofolow blog ni..
Alhamdullilah dapt cpuv, kalau akak siap merajuk pun nuff x heran

Azhafizah Md Nor said...

tahniah yui..oh ye ke camtu pulak..nak cashout jugak ni.

Mimi Azirah said...

Tuh la skang makin lama yer..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah yui

Sally Yatiey said...

tahniah kak ;)

Mia Kassim said...

Tahniah !!!

huny madu said...

alhamdulillah rezeki.. kita dapat be yang sama gak :)

pasal cash out tu mmg gitu la kot sebabnya kita cash out hujung bulan & tapi dah sebulan cek masih tak dapat lagi. lepas 2 minggu baru dapat cek tu. apapun x kisah la kan asalkan cek sampai dengan selamat hehe..

ayut said...

tahniah yui! ^^

Eca Dwinky Asha said...

masuk la yuiii.eca punya xmasuk al skrg.malas betul nak up traffik.

Jie Susanos said...

wah..yui slalu dpt ea..

IbuNoey said...

congrats,dik..rezeki dtg..

Hazmin Hamudin said...

Lama tak menggunakan produk dove ni. Best lagi ke?

IntaNBerliaN said...

akak rasa akak xpnh lg dapat 2 minggu cek nuff.. mmg dari dulu dapat sebulan..

Myra Jay said...

Tahniah Yui, samala kita dapat BE Dove :D

Deqla Manjew said...

alhamdulillah.. happy for u..

wawa syaida said...

tahniah...alhamdulillah :)

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah...

Tihara said...

alhamdulillah yui, rezeki ni :)

Cik Nur™ said...

murah rezeki.. :)

Shida Radzuan said...

tahniah yui ^_^

^^eKaTiKaH^^ said...

alhamdulillah, rezeki tu kak ^_^