tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, September 27, 2013

Senarai peserta GA September 2013 Nurul Yui - Komen & Menang

Aku listkan peserta yang sudi join GA September 2013 Nurul Yui - Komen & Menang. Maka, cepat-cepat check sebelum nama pemenang diumumkan selepas ini.




3) Emme








11) Eima


13) E'in





Maka, sila semak sebelum terlambat. Segala urusan selepas pemenang diumumkan tidak akan dilayan sama sekali. Harap maklum. Yang mana ada lebih dari satu blog, memang aku kunjung balas salah satu. Hihi. Tak sempat weiiii.


Alhamdulillah dalam 2 hari seramai 34 orang sudi join. Terima kasih kalian sudi support GA tak seberapa dari blogger picisan ini.


Nantikan nama pemenang selepas ini ya.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Masha Meisters said...

hehe...tahniah...
tak dapat nak join....minggu ni buzy sikit dgn kerja....

diana said...

ala..akak terlepas dah..huhu..lain kali ada lagi kan??:)

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

ros_reeza said...

moga berjaya buat semua peserta;)

Liza Licha said...

yeayy nama licha ada. :)

Hazmin Hamudin said...

Tahniah kepda yang tersenarai. hehe

AnneRaini said...

eh, akak xjoin eh? huhu xsempat nak jengah blog org..

Nurzakiah Hanum said...

ada2 nama saya :)

ezlinda hisam said...

:-)

izan mama mia said...

okey...sapalah yg bertuah tu yew

Deqla Manjew said...

yeahh.. ada.. di tangga ke 23... hihi.. ;)

Nurul Farahizzati said...

tak sempat nak join sebab busy :(

ayut said...

rmai tu yui ada 30 lebih...klu GA yg senang2x rmai je yg join ye :)

Shida Radzuan said...

wow ramai juga hehee :)

Cik Nur™ said...

alahai..dok sempat nak join..!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xder rezeki nk menang la