tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, September 07, 2013

Kika dan anak-anaknya

Alhamdulillah anak-anak Kika sihat dengan comelnya. Dapatlah Kika anak sepasang. Sama warna macam maknya.




Gambar muka kena paksa ambil gambar. Haha. Kika tu tak suka dipegang. Time ada mood baru dia manja, kalau tidak jangan harap okay!


Dalam banyak kucing, Shinchan sahaja yang suka dipeluk dan suka dibawa tidur bersama. Senang dengan dia. Good boy!


* Nak tahu pasal NMG, terus add aku di FB dan PM terus okay. TQ




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Chot said...

comeyy tangatt..nak seko bole?

Ann Ishak said...

comelnya, sama betul dengan maknya :)

nabila zaremi said...

Kat umah ada dua ekor anak kucing tp dah besar jugak la..gemok2bulat..mcm nak picit pon ada depa tu tapi yg tak best suka berak dlm rmh..busuk woihh..dah ajar berak kat luar tp dlm rmh juga dia nak memerut..FIL dah nak buang kucing tu..dia meluat,hahahah

Cik Itah@RRP said...

comelnya kucingg..

Kakzakie said...

Heee... kakak pulak yg geli-geleman Yui.. Kalau suka kucing mesti sukalah membelai ye:)

Rosmiza Ali said...

Yui dah dapat cucu.. Omey ngat! ^_^
ZON PERMAISURI CHOMEL

Cik Itah@RRP said...

comel sangat..serupa :)

Shark Kay said...

hoho..
baka kika ker nie..
cm comel jer bulu kika tu.
muka kika je x comel..
hahaha.

Jie Susanos said...

Cntik cler ni..

izan mama mia said...

kucing... mg membesar dgn sihat

Tihara said...

comelnya kucing2 ni yui.. :)

Sally Yatiey said...

Comel! ;D

Nur Zulaikha said...

garangnya...dh tgk video kucing berendam dlm air?

Amanina Mads said...

bestnya dpt kucing sepasang lg.. meriah rumah :D

Mieya Atiera said...

alolo.. Comelnyaaa... Dah lah sama kaler.

cheekychubbycutegirl said...

Comelnye..hehe.Teringt kt husband yg suka kucing..hehe

hana hadi said...

sepesen dengan ibu :)

Hazmin Hamudin said...

Haha.. Pasrah je kena ambil gambar.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alololo omeynyaaaa

akubiomed said...

Gemuknya anak kucing ini tentu dijaga baik oleh ibunya.

Cik Nur™ said...

comeiii..!

sama macam bulat kika ni, tak suka pegang2..huhu

Che Rosliza Che Mat said...

Comelya...geram tgk...

Deqla Manjew said...

comei la.. mintak sekor...hihi..

lynndamya said...

hebat si ibu, dah ade anak masih comel dan ayu~ chewaahhhh~ haha

wawa syaida said...

mak aiii comelnye ibu dan anak....nama pun dah comel kika