tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, September 18, 2013

Bonus pertama NMGnetwork dah selamat mendarat dalam akaun

Alhamdulillah. Tengok ada yang update bagitahu bonus NMG yang request minggu lepas dah diterima. Tapi beliau Maybank, maka 2 hari lagi clear. Jadi, pada pemegang CIMB, memang akan dapat awal dari bank-bank lain.




Jadi, bila kesemua step dah aku ikut. Dah nampak hasil, maka keyakinan jadi lebih tinggi. InsyaALLAH tiada istilah pembohongan. Jadi aku lebih yakin nak bagitahu orang lain.


Oh ya, untuk entry cashout bonus pertama NMG { baca sini }. 


Kalau nak juga jana pendapatan macam ini, macam biasa terus PM aku di FB ya. Aku bantu sebaik mungkin. Moga korang juga mampu dan lebih berjaya. InsyaALLAH.


Bagaimana nak join NMG?
Boleh terus PM di FB

Aku akan terangkan konsep
dan anda boleh mendaftar di bawahku
Bermakna daku yang akan guide anda sebaiknya


Daku nak anda betul-betul faham okay 
Bukan masuk lepas itu tak tahu apa-apa
No no no!
Itu bukan cara daku
Daku akan bantu anda


FB : Nurul Yui


* Mula-mula ingat nak jadikan entry WW tapi rasa nak pokpek banyak pula. Hihi.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

syukur

ros_reeza said...

Alhamdulillah, dah terima yer :)

E'in said...

alhamdulillah... rezeki yui... :)

Cinta Misteri said...

syukur alhamdulillah....

Cik Itah@RRP said...

murah rezeki...alhamdulillah...nanti sy pm yui ke kalau sy nak join :)

eima said...

tahniah

Chekgu Azrine said...

tahniah sis!

Deqla Manjew said...

wah wah.. jgn lupa belanje ye..hihihi..

Mimi Azirah said...

wah tahniah yui

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan,penuh dengan resipi masakan..suke2..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

jaakechik said...

tengkiu sharing yui!

p/s : maaf lama x bw, mood asyik ler kelautttt, skang baru nk pupuk mood blogging semula.... so i'm back! hihi...

www.jaakechik.com

Khairul Zamri said...

tahniah semoga berjaya :)

Jie Susanos said...

Hbat toi yui ni..huhu

Cik Nur™ said...

alhamdulillah...rezeki yui murah..:)

Rosmiza Ali said...

Wow! MAsyukkkkkk!!!! ^___^
ZON PERMAISURI CHOMEL

zulhilmi tempoyak said...

best...best...best...!!!!

BUNDA a.k.a KN said...

alhamdulillah, murah rezeki..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulillah rezeki yui :-)

Nadia Johari said...

Wow..kegigihan yui..hasilnyer inilah die