tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, September 05, 2013

Emel yang dinanti sudah diterima

Hampir sebulan aku menunggu. Sebelum sampai yang sepatutnya, biar nampak terima emel pun jadilah. Sebagai seorang blogger dan seorang pengguna yang masih setia dengan Nuffnang, apabila sudah cashout, sudah pasti kita ternanti cek.




Tapi ini bukan cek, payment advice dahulu. InsyaALLAH dalam seminggu mungkin sampai. Moga semua berjalan lancar.


Dalam fikiran dah tahu nak buat apa bila dapat duit ini. Nak berikan hadiah pada seseorang =)


* Mengenai NMG, nak tahu lebih lanjut boleh intai-intai FB daku. Segala update terkini semuanya disitu.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

Fiza Rahman said...

Tahniah.

Nur Atira said...

wahh , masyuk lah ni . hehe

huny madu said...

Seminggu lagi dapat la cek tu, mesti x sabar menanti kan

Ibu Lala said...

Bagi akk lah duit tu. Bulan ni akk byk kluar duit esp kat kete. Buat major servis baru ni kena rm1000 lebih. Pengsan.

Nisah Idham said...

Alahmdulillah, rezeki top up lepas raya ye .. :)

Kesuma Angsana said...

amboi rezeki2 !

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Jie Susanos said...

Lmbt gk nk smpi ea

Hazmin Hamudin said...

Wah.. Duit sudah kelihatan.. Juling mata. hehe

Chot said...

Tahniah beb.. u deserved it

Cik Mun said...

tahniah ye :)

Azhafizah Md Nor said...

bestnya..bolehlah beli apa yg patut kan yui :)

Mrs Velentine said...

alhamdulillah rezeki

Deqla Manjew said...

sape la yg bertuah dpt hadiah dari duit nuffnang yui tu ye.. hihi..tahniah yui..

Rizziela said...

akk asyik dpt noti utk call nuff blk... x tau nper

eima said...

tahniah2

maszmadi said...

alhamdulillah.....

azizah :) said...

rezeki nuffnang yui..tahniah!

nanieybarnieylurviey said...

MaSyuk.. Dpt shopping.. :) ble cashout mesti tunggu payment advice.. Seksa nk nunngu :)

^^eKaTiKaH^^ said...

kite syg nak cash out nuffnang. nak tunggu banyak sikit mcm akak. hehe tahniah kak :D

Sally Yatiey said...

Tahniah kak ;)

:: Cik Viva :: said...

Bestnya nuffnang bg duit raya gitu..heheh

Eca Dwinky Asha said...

yui...yg ne cashout bulan berapa?

Cik Itah@RRP said...

rezeki masyuk tuu.....tahniah :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

masyukkkk tu yui..rezeki

Cik Nur™ said...

bila dah dapat emel, sehari dua lagi dapatlah chek..tahniah yui. :)