tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, September 12, 2013

ST 91# - Sampai umur 27 tahun sahaja!

Korang fikir apa kalau mak aku sendiri bagitahu


" Sampai umur 27 tahun sahaja hadnya ya "


Awak yang mengintai blog
Faham-faham sendirilah ya
Hahaha!


Nampak gembira tapi dalam hati
ALLAH sahaja yang tahu

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

34 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

salam khamis
singgah pagi disini
apa khabar hari ini ?
:)

ANNA MARIANA said...

alamak... amaran keras dah 2..

shaFazie said...

sis phm hehe..
takpe yui bila tiba waktunya sampailah hehe..inshaallah mudah2an

nanakimie said...

mak yui xsabar nak terima menantu da tu:) semoga cepat2 naik pelamin ye....amin^-^

E'in said...

maknenye yui kena kawen sblm umur 27 thn ke? huhu

✿ pink velvet ✿ said...

had umur utk membujang :)

beta kupu said...

oiii mak dah bg amaran tu....hahaha

Azhafizah Md Nor said...

kahwin le tu kan..moga sampai masanya nanti :)

Myra Jay said...

27 tu masih muda lagi tu..hehe

InsyaAllah kalau dah jodoh tak kemana :D

Rapunzeel Cikilolo said...

Okla...

Umur 27 dah cukup tua dah. Haha!

Kesuma Angsana said...

In Shaa Allah kan !

Cik Nur™ said...

upss...yg mengintai tu tentu faham..hehehe

Eza Boom Boom said...

sabar je dear...

nabila zaremi said...

Dah tak lama la tu..hehehe

Acik Erna said...

asalam nuyui..mak bagi had nak soh kawen ke tu..he he..
anak acik lelaki semua..pandai dia orang le nanti

Cik Puan Rara said...

kalau yui kawen~ rara mst dtg! hahaha

Tihara said...

moga cepat sampai jodoh korang berdua..aamiin

Cho Zila said...

akak angkat tangan tau.. tau.. paham2ler jer...

izan mama mia said...

hahaha....cepat yui..amaran keras tuu

J.Syazwana said...

ok la tu 27. kite ni 25 mak dah bising2 dah tau. terpaksa la bergerak selangkah. haha

Jie Susanos said...

haha..susah la yui..

eima said...

shapit ..cepat beryindak klu tak mak yui kawen kan ngan org lain hang jugak melepas ... hehehe

Kakzakie said...

Mak dah bagi garis penamat tu tak boleh lebih so Yui kena get readylah:)

Rosmiza Ali said...

Umur 27 tahun dah kena kahwin! Hehehehe.. betul tak? =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Sally Yatiey said...

tak lama lagi tu kak ;) hee

Mieya Atiera said...

amaran suruh kahwin cepat tu !

hhahahaa

Rizziela said...

suruh kawin ker tu

anitadiana said...

ok lah yui..time tu dah ok kot...nak makan nasi minyak ya...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

last warning ker tuh...cepat3 kalau x hahahaha

Deqla Manjew said...

so tggu apa lagi.. cpt2 la masok meminang.. ehh??? hahaha..

Aisyah azizon said...

hee. sampai 27 thun je. wink wink . ur mum thu yg tebaik

wawa syaida said...

alamak....makcik dah bagi hint tu :)

IntaNBerliaN said...

yui skrg umo brp yer...

Eca Dwinky Asha said...

kwn eca...seumur dgn yui...kami sama2 smbg study skrg ne.mak dia pesan, jgn lama sgt kak long,umur dah lanjut...sethun lagi yer"..

nasib mama eca xpesan camtu.hahaha~