tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, September 10, 2013

[BUKTI] Hasil bersama NMG lebih seminggu

Korang sedia maklum aku ada join NMG kan? Oh ya, alhamdulillah positif walau tak sangka boleh macam itu. Tak banyak mana tapi jadilah. Kalau Nuffnang mungkin sebulan dua ambil masa nak dapat.


Jadi, kat entry ini aku tunjuk earning yang aku dapat. TIDAK TIPU okay! Kang ada pula kata aku klentong. Sekeh kepala! Hahaha.


- hari ketiga -


- hari kelima -


- hari kesembilan -


Bukan mudah nak capai tapi jika ada usaha, insyaALLAH. Mungkin akan cerita serba sedikit dalam blog aku mengenai NMG atau korang boleh baca terus di FB sebab di FB aku kerap update.


Daftar NMG bukan sebarang daftar. Andai nak aku guide korang, akan aku berikan link sendiri kepada anda. So,apa-apa boleh terus rujuk aku.


* Dah ramai cuba, taknak ke try juga? Hihi. Nak info lanjut, sila PM aku di FB okay =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

Cik Itah@RRP said...

lumayan pendapatan dia..dia ni macam iklan nuff pasang d blog atau macam churp+ ? tak paham sangat la yuii..

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Cik Nur™ said...

wahh..perkembangan yg positif...

dia ada limit ke nak cash out..??

mcm nuffnang,cukup 50 baru bleh cash outkan..

NMG ni mcm mana pula??

eMMe said...

manyak duit yui pas ni.. simpan2.. buat kawen kan..kan... hehehe...

nanakimie said...

nana support yui dari jaoh aje:)

NM03 said...

jap nak terjah link NMG






ade masa nnt citer eh

IntaNBerliaN said...

yui, duit dia kita hnya dpt melalui bonus cr org ke?

selain dari tu xda ek?

shaFazie said...

betul tue yui nak hasil kene usaha lebih..tahniah yui... rezeki

Kakzakie said...

Kakak lagilah tak faham bab ini semua. Tapi tengok figure tu suka:)

Tahniah Yui.

eima said...

alhamdulillah.....

Liza Licha said...

yui ku syg. nak link jugk boleh?

Tihara said...

alhamdulillah, makin berhasil :)

Cik Puan Rara said...

yui ni suka hasut taw.kena byr rm40 kan.alaaaa~

are_lin@yu said...

wahh byk tu..thiah yui...ayu xnmyempat skrg.huhu

Lin Azlina said...

mcm okey jer... tringin nk try...
nnt nk pm...thanks

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

menarik la yui....kena rajin cr org ke yui bru dpt duit tuh

Izzuddin Fauzi said...

Lumayan juga dapatnye :)

Hazmin Hamudin said...

Macam tengah mencari down line je ni. haha

Rosmiza Ali said...

Wow! Boleh tahan jugak pendapatan dengan NMG ni ye.. Nanti2 if ada modal nak try jugaklah! ^^,
ZON PERMAISURI CHOMEL

Kesuma Angsana said...

wah tahniah yer

Shark Kay said...

terbaek ler yui..
gud luck ok untuk akan datang.

wawa syaida said...

usaha membawa keuntungan...tahniah yui...kagum ni

lynndamya said...

wahh best2 ! (n_n), okay lah tu, sikit2 lama2 jadi bukit kan :D perkembangan mmg baik, alhamdulillah, nt nk try jugak :D

Deqla Manjew said...

alhamdulillah.. terer yui eh.. dah boleh cecah ratusan..

Che Rosliza Che Mat said...

pandai yui cari duit melalui blog...

Mimi Azirah said...

Kalo de org bru join bwh kite bru dot bnus ye yui

Nouri Hidayah said...

Saya nak tau lebih detail, boleh pm saya tak Yui?