tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, September 09, 2013

Donut Big Apple masih tetap di hati

Minat terhadap donat timbul disebabkan dia suka bagi donat pada aku masa awal-awal kenal dan hingga kini ( jarang donat dah ). Mula-mula dunkin donat tapi sekarang lebih kepada big apple. Lebih lembut dohnya.




Antara donat pebret seharusnya cheese. Aku kan hantu cheese. Kalau 6 ketul cheese pun aku tak kisah. Telan saja. Kata peminat tegar. Hihi.


Kalau korang, korang suka donat big apple jenis mana? Atau belasah je telan semua jenis?


* Makin busy sikit sekarang





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

37 dak comei sayang YUI:

ezlinda hisam said...

suka juga big apple! mana2 donut yg ada coklat atau cheese mmg favourite!

Rizziela said...

saya suka JCo sebab ada yg size mini tu...semua flavour boleh rasa

baby comel said...

Kita suka kacang... big apple kacang sedapnya. Sat lg balik kerja nk g beli laaa

Ibu Lala said...

Memang pun. Donut big apple ni mmg sedap. Klw ada delivery kan best.

Sally Yatiey said...

lama tak makan..

diana said...

bukan penggemar donut..:p

Cik Itah@RRP said...

sama..sy pun fav yang cheese :)

Tihara said...

uwaa ngidam nye yui, akak kalau nk beli kena pegi mentakab :)

Che Rosliza Che Mat said...

akak kurang sikit donut cam nie...akak suka donut gula jer...

Nurzakiah Hanum said...

sedap kan

beta kupu said...

xsuka sgt, tp ok la klu skali skala layan...sy suka dunkin, yg ada filling strawberi ;)

Liza Licha said...

licha suka cheese :)

shaFazie said...

betul2 sis pon suka donut big apple...semua sis suka hehe

Amanda Suria said...

suka big apple jugak...

Deqla Manjew said...

alahaii.. terliur tgk..dah la teringin sgt nk mkn ni... huhuhu...

Kesuma Angsana said...

sedap tu lama x makan hehehe.. done clik2 nuffnag dah

Eza Boom Boom said...

eza species mkan semua. hihihi :P

LiYa HaNiF :: said...

feveret cik qalesya nie...

lynndamya said...

Salammm, maaf lama xsinggah sini, bz sikit :D wah same lah, sy mmg minat big apple dpd dunkin donut. JCO pulak sy xpernah rse, sbb lebih prefer big apple kot, haha...lembut kan~~ :D tp sy kureng sikit krim2 atas dia tu, makan bila teringin je..sy suka yg biasa je yg tabur gula putih kt atas tu, masuk mulut rse mcm makan salji! hahah over sgt :D

Rosmiza Ali said...

Dapnyer donat big Apple.. Kalau akak pulak, alien tu wajib.. Pastu yang ada cheese2 gak akak suka.. Hehe..
ZON PERMAISURI CHOMEL

Budak Kampung said...

peberet kot...jmpe je kena beli walau sikit tapi sikit iman tu mesti 6pcs la.suke yg almon dan kcg kuaci.sedap kot

dear xila said...

kalo sy kan kat big apple tu sume telan sbb lembut...donat gula je kurang ngee

wawa syaida said...

wawa suka yang badam banyak tu....sedap bangat

ieda immi said...

wahh best kann, akk pun dah lama x mkn nie

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam yui,k.atie pon suka donut ada gula jer/yg bercoklat jer.
aritu semggu k.atie dok ipoh umah adik....lalu lalang kat depan Al-Rahnu..g AEON/Tesco station 18...dlm hati mesti yui ada kat dlm tu..hihihi

ieda immi said...

sedapnya, dah lama akk x mkn nie juga

Cik Nur™ said...

pergh..donut big apple mmg xleh lawan kesedapannyaa..!

Amanina Mads said...

fav big apple dgn j.co donut.. memang sedap2

Mieya Atiera said...

Dah lama tak makan benda nie. Teringin pulak bila tengok gambar nie

Pykaa Pdott said...

Kalau pyka suka coklat sdap sgtt . Hee

BUNDA a.k.a KN said...

bunda tak berapa suka sangat...

eima said...

tatau nama tp semua sedap ... lg satu kurang sikit manis dr dunkin kan kan

Hazmin Hamudin said...

Lepas tu badan jadi macam donut jugak tak yui?

IntaNBerliaN said...

akak xsk sgt big apple ni... manis sungguh.. melekat dkt tekak

are_lin@yu said...

sdapnyaa tgk pn dh terliur..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak suka juga big apple...ok jer perasa mn pn akak telan jer kihkihkih

Shark Kay said...

adeh...
naper ler yui tunjuk nie..
dh mengidam dh ni tgk :)