tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, September 17, 2013

Bukti terkini akaun NMGnetwork Nurul Yui

Alhamdulillah. Daku tunjuk sebagai bukti. Bukan sekadar cakap. Kerana ramai tak suka, cakap banyak tapi bukti sendiri apa pun tiada. Yang penting dah usaha.


- hari ke 14 -


- hari ke 16 -


Aku yakin jika ada kesungguhan, di situ ada rezeki. Yang penting kita dah berusaha. Satu perkara yang aku pegang bila ada yang nak sertai NMG, bukan sekadar kejar pendapatan tapi kejar juga bantuan untuk dikongsi bersama.


Aku berharap NMG ini akan berkekalan. InsyaALLAH. Moga company akan tetap utuh bagi membantu mereka yang lain menjana pendapatan.


Bukti akaun yang aku berikan BUKAN KERANA UNTUK MENUNJUK tapi untuk bagi semangat agar anda yang lain juga mampu dan lebih mampu dari itu.


" Earning sebegini akan anda nampak bagi ahli yang aktif menaja "


Bagaimana nak join NMG?
Boleh terus PM di FB

Aku akan terangkan konsep
dan anda boleh mendaftar di bawahku
Bermakna daku yang akan guide anda sebaiknya


Daku nak anda betul-betul faham okay 
Bukan masuk lepas itu tak tahu apa-apa
No no no!
Itu bukan cara daku
Daku akan bantu anda


FB : Nurul Yui



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

ros_reeza said...

oo ada sebagai bukti.. bagus Yui.. boleh jana pendapatan kan.

Nurzakiah Hanum said...

wow siap ada bukti

Masha Meisters said...

wahhhh....bukti yang kukuh tu...alhamdulillah :-)

Mimi Azirah said...

de bukti mkne btul..hehehe

Hazmin Hamudin said...

makcik kaya. Hehe

aniswany lazim said...

yui..murah rezeki ^_^

Amanina Mads said...

murah rezeki.. terbukti.

Kesuma Angsana said...

terbaiklah... done cuit2 nuffnag juga yer

J.Syazwana said...

p/s: orang cashout 30/7 yunk.
pastu dalam awal september kot baru die sent. patot dah sampai lah kan. KL-Perak lagi jauh. wuuuuuuu

Deqla Manjew said...

alhamdulillah... mmg dah terbukti kesungguhan yui.. ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bagus la yui tunjuk bukti mcm tuh...at least org xkata kita ckp kosong kan :-)

Liza Licha said...

yui sorry. tak smpt nak fb yui. hee.. nnti licha add ye

Fifi Nadhrah said...

tak pernah tau tentang NMG..

Cinta Misteri said...

rezeki dari Allah...terpulanglah pd kita bagaimana nak menggalinya. syukur alhamdulillah.... keep it up

btw, CiM tktau pun pasal NMG ni.

Cik Nur™ said...

wahh..mmg murah sungguh rezeki yui...