tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, September 17, 2013

Nurul Yui berpeplum

Kelasss tajuk entry tu. Haha.


Hari itu aku ada post entry { baju peplum }. Lama aku teringin berpeplum. Alhamdulillah dapat juga akhirnya. Ecececeh! Macam orang mengidam pula kan.


Disebabkan ada yang minta gambar aku pakai peplum, nah ini khas untuk kalian. Bajet kau retisss! Wakakaka.




Kain baju jenis sejuk. Oh ya, nak habaq mai tarak bohong punya. Orang yang perut buncit, buntut besar, boleh cover kalau pakai baju macam ini. Adik aku sendiri bagitahu, nampak kurus pakai fesyen macam ini. Walaweh, tau lah kakak dia ni gemuk. Haha.


Nampak gayanya lepas ini buat lagi fesyen macam ini tapi mungkin nak labuh lagi. InsyaALLAH. Nak combine colour.


* Ambil gambar sendiri aje sebab tukang ambil gambar ada urusan lain




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

29 dak comei sayang YUI:

Mimi Azirah said...

Cantik la yui

nanakimie said...

sesuai dengan yui:)

IntaNBerliaN said...

akak pun berkenan tp utk menyusu tu xdapat la..

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi
apa khabar hari ini

shaFazie said...

cantek yui...nice colour :)

Tihara said...

haah lawa la yui, kalau ada yg labuh akak pun nak jugak try :)

beta kupu said...

ni yg baju yui tmbah lace tu kan? cantik manis je yui pakai ;)

Rizziela said...

CANTIK kalau kurus..sy berisi ni x cantik berpeplum

Rapunzeel Cikilolo said...

aku seram nak berpeplum...

sebab aku pendek, mgkin yui tinggi...

tu yg nmpk cantik

:)

Deqla Manjew said...

owhh.. ni la dia ye peplum hari tu..hihi.. cantik..sesuai dgn yui.. ;)

sweety_nur said...

wahhh cantik btl dia pakai peplum

Sally Yatiey said...

Cantikkkkk kak ;)

Nyue said...

cun arr puplem yui..beli dh siap ke or jahit?

Fazillah Ismail said...

cantik kak yui =)

Cik Itah@RRP said...

nanti nak beli la baju cam ni...bole jugak cover gemuk hehe :P

Hazmin Hamudin said...

Serius je muka. Hehe. Buat pelam ada?

ikafantasi said...

suka kaler baju yui tu..ingat nak wat theme raya thun ni, tp xjd..thn dpn la nmpknyee

Rosmiza Ali said...

Cantik! Akak kalau peplum yang labuh tutup bontot macam ni ok la.. Kalau jenis yang pendek tu kurang berkenan.. Huhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

ros_reeza said...

cantikla Yui. ni tempah ke beli siap Yui?..

Mieya Atiera said...

Cantiknya baju Yui.. Kalau orang yang berbadan gempal, kalau boleh jangan beli size baju yang ngam-ngam badan je. Memang akan nampak memboyot kat perut tu nanti. huhuhu

izan mama mia said...

anak dra lawa lah pakai..hihi..

Kesuma Angsana said...

cantiklah !

J.Syazwana said...

cantik baju! hihihi

p/s: yui cek nuff dah sampai? apesal macam lambat giler eh bulan ni. hahaha. ceh time2 org nak guna pulak die lambat2.

ieda immi said...

x nampak penuh .. x aci2 ;)
comell

Myra Jay said...

Akak je tak berani berpeplum.. sebab rasa cam gemuk tak sesuai..ehhee

Tengok org lain pakai cantik je ;D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik jer yui pakai peplum tu :-)

Cinta Misteri said...

comel nyeeee....senyum lah lebih2 skit ;)

Cik Nur™ said...

sesuai dengan yui...
nur tak pernah cuba lagi la..
rasa mcm tak sesuai..

Nadia Johari said...

Nad pun tak penah pakai lagi baju peplum