tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, September 02, 2013

Baju peplum sahaja



Baju yang dibeli secara tak sengaja pada tukang jahit. Sebab owner sebenar taknak pakai. Katanya tak sesuai dengan dia. Aku test, kena pula dengan saiz aku.


Bajunya kosong sahaja jadi aku cari lace saiz kecil. Ambil warna hitam, semua masuk. InsyaALLAH dah siap jahitnya cuma aku sahaja belum ambil.


* Nak ambil mood ni kejap




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

IntaNBerliaN said...

finally ada jugak peplum yui :)

dEdEQ dE wIshEs said...

CANTIK AH . PINJAM . HAHA

beta kupu said...

Salam Yui...tp klu lace tu kale putih lg cntik kot? hihii tp yg itam pun ok je ;)

JunAina said...

Sama warna tema untuk raya akak & family tahun ini.

Liza Licha said...

simple je kan? tapi cntik jugak .. hee

Hazmin Hamudin said...

Zaman peplum plak skrg ni ye. Dah macam buah plum pulak. haha

Azhafizah Md Nor said...

cantik warna baju dan warna lace pun macth! :)

eMMe said...

tringin gak nak berpeplum, nnt tayang kat blog tau yui!

Myra Jay said...

Nanti nak tengok Yui pakai :D

eima said...

nk tgk hang pakai dik ....

Deqla Manjew said...

ehh nmpk kecik lak peplum tu.. cantik bila letak lace.. mmg sesuai.. ;)

ANNA MARIANA said...

cantik sangat ^__^

Eza Boom Boom said...

cantik kaler baju tu, lembut je.. ;)

anitadiana said...

cantik lah yui..sesuai dengan yui tu..anak kak ita tak minat pakai...tu tema calour tahun depan tu..kelabu..

ctfand said...

dah pakai, amik gambar, letak sini tau..? :)

wawa syaida said...

cantik yui...pakai mesti vogue da vass ni :)

Che Rosliza Che Mat said...

cantik kaler kelabu...

Sally Yatiey said...

Cantikkkkk! :D

diana said...

kernapa dia tak nak ambik..cantik la warna tu...

Tihara said...

cantik kainnya yui..nanti pakai nk tengok :)

Amanina Mads said...

mesti cantik kalau yui yg pakai

Puan Ezy said...

lace itam cantek.. baju cantek!

J.Syazwana said...

cantik! suke kaler ni. huhuhu

Cik Nur™ said...

setengah org mmg tak sesuai berpeplum...mcm nur...hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik kena pulak lace tu dgn pepelum tu

IbuNoey said...

dah tambah lace,mesti naik seri..

Shida Radzuan said...

entah bila nk merasa pkai peplum nih haihhh ^_^