tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, September 23, 2013

Hari Isnin hari cuti

Eh korang monday blues ea? Aku ada kat rumah ni. Muahahahaha! Sebab aku AL hari ini. Saja suka-suka. Lagipun nak bawa Shinchan ke veterinar kalau jadi.


Sekarang aku kena jimat AL. Ada perancangan lagi untuk tahun depan, insyaALLAH. Harap semuanya berjalan lancar.


Oh ya, kalau aku cuti selalunya aku online sampai malam. Maka, kalau ada yang nak tanya pasal craft atau pasal NMG, boleh terus PM daku di FB okay. 


Terima kasih. Selamat bekerja =)

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

21 dak comei sayang YUI:

Liza Licha said...

bestnya yui AL.. licha dah tggl 6 hari je AL pdhl lmbt lagi nk renew.. huhuh

Jie Susanos said...

Slmt bercuti

Cik Puan Rara said...

rara pon rasa mcm nk cuti.badan penat.xtau knp.

E'in said...

cuti xajak!! haha

Nur A.Z said...

bestnye die cuti. hari isnin pulak tu. hehe..

beta kupu said...

untung la org tu cutiiiiii...
tu la nak tny psl NMG tu xsempat lg, kna cri msa yg sesuai k nnt yui ;)

Cik Itah@RRP said...

seronoknya yui dok umah je..:)

Hazmin Hamudin said...

Selamat bercuti ye yui

Mr.Superman said...

kita pun cuti jgk! tdo kul3pagi,bangun subuh pastu jemaah tdo sampai zohor.hahaha

azizah :) said...

lama yer cuti sabtu ahad isnin..hehe berehat la puas2..

Deqla Manjew said...

amboii cuti2 malaysia dia hari ni ye..hihi..

Syazana Zainn said...

kite kije rini. haha
malas betul. nasib kije banyak
tak la ngantok sgt
:p

nabila zaremi said...

untungnya yui..sy nie AL dah habis..AL 7 hari je..kejam sungguh bos iolls kan?

Azhafizah Md Nor said...

selamat bercuti yui :)

Mieya Atiera said...

Untunglah AL banyak lagi. Mieya nie haaa.. AL cuma tinggal 2 hari je.. Maklum lah, baru lagi kerja

IntaNBerliaN said...

seronok duk umah ni.. leh on9 tnpa gangguan :)

nanakimie said...

ehem2...bunyi macam majlis tahun depan ni...semoga dipermudahkan segalanya ye yui..amin:)

nanieybarnieylurviey said...

Nani dulu selalu abis AL siap ngn MC skali. Ckp thun mmg ada balance MC je dlm 2-3 hari

aniswany lazim said...

hai yui..geng!anis pun AL jugak isnin...harini bru sempat nak tgk blog..kihkih

Cik Nur™ said...

cuti isnin kira xdelah monday blues..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

owh yui klu cuti mmg on9 smp malam yer...rajin