tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, September 21, 2013

Ulangtahun ke-24

Okay mula-mula nak bagitahu, macam tak percaya usia dia dah 24 tahun. Tengok entry ucapan sebelum ini buat aku senyum. Sekejap masa berlalu.


Bacalah ucapan tulus ikhlas dari teman anda ini.


Selamat ulangtahun yang ke 24
Semoga ALLAH panjangkan lagi usiamu
murahkan rezekimu
tunaikan hajat-hajatmu
bahagia bersama insan-insan tersayang

Moga harapan yang dibina
impian yang dihajatkan
tercapai
InsyaALLAH


Kalau diizinkan insyaALLAH boleh sambut secara ringkas. Sekejap je dah berlalu. Ternyata masa tidak mengejar kita tapi kita yang terkejar-kejar masa.


Selamat hari lahir Mohd Shafiq Hasbullah Bin Hj Ahmad.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

Tihara said...

alhamdulillah, selamat hari lahir :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam yui...SELAMAT HARI LAHIR utk insan yg bertahta dihati yui tu(^_^)

Chot said...

Selamat hri lahir dia :))

Sally Yatiey said...

Selamat Hari Lahir ;)

Jie Susanos said...

hpy brtdy..

azizah :) said...

selamat hari lahir bf yui... hehe

Eiqa Almond said...

Siapakah dia.?? ehehe
Happy birthday to Him :)

Azhafizah Md Nor said...

Happy Birthday untuk si dia..

Cik Nur™ said...

selamat ulangtahun kelahiran buat beliau.. :)

Bulan Syurga Firdausi said...

sanah helwah nuyui :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat hari lahir utk si dia :-)

dear xila said...

silamat ali jadi saudara heee

Ibu Lala said...

Mudanye dia. Akk dah nak masuk 40.

Happy yui. Moga happy selalu dan murah rezeki.

wawa syaida said...

selamat hari lahir untuk syafiq

Cik Itah@RRP said...

happy birthday buat si dia :)

Deqla Manjew said...

happy belated birthday to him.. bila lagi ni yui? hihihi...

nanakimie said...

epy belated besday shapit!