tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, September 23, 2013

HOT! Komen untuk entry pakai tudung hidung bertindik

Entry itu dipublish pada 29/06/2011 tapi sampai sekarang mendapat perhatian komen terutama dari ANON. Termasuk ada komen terbaru pada hari ini 23/9/2013.




Aku rasa entry itu biasa sahaja. Tiada sesi nak kutuk mengutuk bagai. Siap aku letak soal jawab lagi. Tapi sejak kebelakangan ini, terima komen ANON yang kemain komen dia macam tak puas hati sahaja.


Eh ANON, sila baca entry aku yang satu lagi okay.





Pendek kata, ikut kalian lah macam mana. Jangan pandai nak jatuhkan hukum pada orang semata-mata. Nak puaskan hati sendiri tapi sampai bab hukum hakam nak pertikaikan pun masalah juga.


So, ikut andalah. Malas dah. Makin dilayan makin menjadi. Tak suka nak kecoh-kecoh. Huhu.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

Eimma Esmail said...

Standard lah tu. Semenjak dua menjak ni, ramai yg suka condem org org tanpe sebab kukuh. buat dunno je :)

IntaNBerliaN said...

akak dah tgk entry tu.... agaknya dorg terasa dgn yui tulis "bek ko tindik hidung macam bro ni,lagi bagos!" & ltk gmbar camtu

Rosmiza Ali said...

Adala tu yang terkena atas batang hidung sendiri.. Lepas tu mulalah nak serang orang tak tentu hala.. Wat dek je lah Yui..
ZON PERMAISURI CHOMEL

nanieybarnieylurviey said...

Terasa kot Yui.. Tu yg melenting.. Biasa si anon ni kalau terasa mmg mule meroyan kt entri org.. Duh.. Pelik btul..

MySaRaH said...

Assalamualaikum,

Saya pun dah baca entri tu, mcm ade yg komen, puan anon tu bertindik utk suami, sama ada dia pakai di rumah aje atau pun kalau dia keluar and berniqab (berpurdah), maybe la tak ape sbb org lain tak tau pun kan?
tapi bagi saya, baik tak yah tindik ape2 pun kat kawasan muka, buat ape nak usik ciptaan Allah SWT kan :)

ape pun itu sume terpulang pd diri masing2, masing2 dah besar and diberi akal fikiran :)

Mr.Superman said...

hahahaha..sape mkn cili dia terasa pedas leteww. pastu tak puas hati duk komen jd anon.

ros_reeza said...

entry hangat ye :)

Cik Itah@RRP said...

sabar yui..maybe anon tu suka sangat nak kecoh kecoh huhu

azizah :) said...

sape makan cili terasa kepedasannya..haha

Eiqa Almond said...

Manusia manusia, dunia oo dunia :)
Eiqa pun malas nak kecoh2x..

Mieya Atiera said...

Ada yang terasa lah tu. Takpe sis, be strong!

Cik Nur™ said...

buat tak tahu je dgn org2 mcm ni...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ada org terasa la tuh