tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, September 20, 2013

Tempahan durian crepe untuk kawasan Ipoh & Sg Siput Perak

Inilah durian crepe yang si Lela sibuk nak juga makan tu. Hihi. Order dari seorang kawan. Alhamdulillah sedap. Lemak terasa. Berat ai pun meningkat. Wakakaka! 




Kepada orang Ipoh, Perak kalau nak order bolehlah roger Epa. Korang boleh zoom gambar dan ambil no telefon. Lepas itu bagitahu dapat tahu dari nurul anak encik Shah, mungkin dapat diskaun? Kih kih. Gurau aje.


Hari itu aku beli 6 pcs RM 10. Epa bukan jual durian crepe, kek ada. Coklat ada. Pendek kata korang boleh terjah FB Epa untuk tengok sendiri.


FB : Epa


Orang Sg Siput, Epa boleh hantar terus sebab keluarganya di situ.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

Syida Rasyidah said...

wahhh... durian crepe.. oklaa tu nmpk besarkan :)

Nurzakiah Hanum said...

sedap

IntaNBerliaN said...

sedapnya.. akak pun suka

aniswany lazim said...

seronokkkk tgk org mkn durian crepe..tapi anis xblh mkn,maybe sbb durian kot..so sad.sobs sobs

AnneRaini said...

percaya tak, akak xpernah beli durian crepe..huhu

nabila zaremi said...

huhuhu..penah makan sekali time pregnant ritu..pastu tak mau dah..nanti nak try makan balik,kot2 la tekak nak terima balik..

Azhafizah Md Nor said...

bestnye.kalau dekat ni hari hari order..tapi order kek la..sbb i tak makan durian..hehe

suri said...

wah dasayt leh htr saya.sb sy dok ipoh keh..keh..ni dok ceruk ipoh section 18 ke apa? ce citer..nnti blh smabung cerita kt blog sana keh..keh..

asal debab benau tu..ni buat terliur :)

Hazmin Hamudin said...

Layan durian puff pulak la yui. Sodap jugak.

Kesuma Angsana said...

sedap tapi KA x makan doyan hehehe

izan mama mia said...

sedapnyew..sampai sudah akak xpernah try...

Kakzakie said...

Dulu masa memula keluar kakak pun beli lama-lama dah tahu boleh buat sendiri Yui...

Deqla Manjew said...

doyan crepe mcm ni kat pasa mlm area umah ada jual...hihi

jaakechik said...

sedap durian crepe ni, jaa pun dah lama nau tak beli... hrmmm teringin pulak!

Rosmiza Ali said...

Kalau area Klebang Epa hantar tak ekk? =)

Eiqa Almond said...

masih tak de kesempatan nak durian crepe nie ooo :(

Cik Nur™ said...

lama tak makan..nanti nak carilah dekat taiping ni...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dulu menjadi2 fenomena durian crepe ni kan

Ibu Lala said...

Sedap sedap. Peberet akk ni.

wawa syaida said...

my feveret tu durian crepe...aii teringin ni...tapi dah on diet...kena sabar dulu la :(