tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, September 28, 2013

Hari Infoternak negeri Perak [ 28/9/2013-1/10/2012 ]

Sebagai anak jati Perak, penduduk tegar kawasan Sg Siput (U), aku nak maklumkan dan hebahkan bahawa terdapat Hari Infoternak peringkat negeri Perak di Infoternak Sg Siput.


Hari Peladang, Penternak & Nelayan
peringkat Negeri Perak
28/9/2013 - 01/10/2013
di Infoternak Sg Siput (U), Perak


Orang ramai yang berada di kawasan sekitar dijemput hadir. Yang dari negeri lain pun dialu-alukan. Memang best ok! Macam-macam yang ada.


Memang wajib aku pergi jika ada. Berkali-kali pun takpe yang penting ongkosnya ada. Muahahahaha. Kalau rajin aku snap gambar okay.


* Kot-kot ada kucing, syiok juga aku nak melayan nanti

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Azhafizah Md Nor said...

alamak..kat perak pulak..kalau area sini boleh gak singgah ke..hee

^^eKaTiKaH^^ said...

kalau dekat dgn kite ni kak, pasti ayah and ibu kite pergi. hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Yui..InshaaAllah klu HB k.atie lapang..leh jln2 kesana..maklum la kami pon org bertani gak :D

Ann Ishak said...

snap gambo kucing banyak2 tau, lepas tu share dekat sini :)

ayut said...

Johor mahu ke Perak tak tahu la tu bila smpi ye yui...klu kl boleh lg nk turun...

Amanina Mads said...

ala ruginya dh habis study.. kalau xboleh pegi

ros_reeza said...

jauh nun di perak..

azizah :) said...

haaa pergi yui...

Deqla Manjew said...

huhuhu.. best jugak.. tp x dpt nak pi.. yui pi ye?

Shida Radzuan said...

jauhh^^ tp dh lepas plak hehee..

Cik Nur™ said...

Nur xpergi pun..huhuh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

klu dekat maunya akak join jugak