tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, September 18, 2013

Cadangan hadiah hari lahir untuk lelaki

Serious, kalau bab hari lahir untuk lelaki, mulalah aku terfikir nak bagi apa. Takkan pula nak bagi teddy bear, musix box? Tak pernah pula aku dengar hadiah macam itu untuk lelaki.


Dalam kepala, hadiah yang sesuai nak bagi untuk lelaki

1) Baju
2) Set perfume
3) Set wallet
4) ?
5) ?


Baju dah selalu bagi. Cer bagi cadangan apa lagi hadiah hari lahir yang sesuai untuk lelaki? Jangan pula duk cadangkan kereta sebiji, aku pun tak pakai kereta lagi. Hahaha. Dari beli kereta baik aku kahwin. Opsss! 


So, kawan-kawan, bantulah kawanmu ini untuk bagi cadangan. Hadiah untuk siapa? Untuk birthday boy ke-24. Guna duit Nuffnang yang dapat hari itu =)







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

31 dak comei sayang YUI:

shaFazie said...

belanja mkn pun ok hehe..

J.Syazwana said...

kite memang tak reti kalau nak pikir nak bagi hadiah ape utk bf. so every year kite bawak pegi sopink complex suruh die pilih sendiri. hihihi

Nurzakiah Hanum said...

jam pun boleh

Kakzakie said...

Birthday abang tahun lepas Nov kakak beri wallet Yui. Tahun ini pun kakak dah mula pening. Kakak pun pernah bagi talipinggang tahun sebelumnya. Pernah bagi briefcase utk kerja juga sebelumnya...

Myra Jay said...

Memang susah nak cari hadiah buat laki kan :)

Takpun Yui order thru HeartBeat ka, kan ada banyak pilihan :D

nabila zaremi said...

Jam tangan ok tak yui??

beta kupu said...

belt pun ok gak yui
xpun sling bag ke, tp yg nmpk formal skit la bley bwk g keje *ari2ingatyui* =)

Kesuma Angsana said...

payah2 sngat bawa g makan sudahlah yg penting ingatan dan keikhlasan kita

Eza Boom Boom said...

Eza cadangkan beli kasut. Kasut kerja gitu.. :)

Tentang Kita said...

ps4 pun ok...kalau lelaki tu kaki gamer la

Ayu Zan said...

ayu rasa.. dah beberapa kali kasi wallet. masa umur 18 tahun wallet murah, umur 21 tahun mahal sikit.. hhehe..

yui try la kasi jam(sepasang punya).. atau ayu dlu pernah kasi alQuran+sejadah. Kalau dia baca dpat juga saham kite. :)

Deqla Manjew said...

mmg pening sikit nk beli hadiah utk lelaki ni.. lg2 hubby deqla ni hah.. haha.. sbb tu slalunya deqla suruh dia yg buat pilihan..mcm hari tu dia mintak buat rebonding rambut.. haha..cuba yui pikir dulu apa yg dia minat. ok?

Liza Licha said...

yui, bagi jam tangan. :)

tak pun bagi jersey favorite team dia.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ni part plg ssh nk beli hadia kt lelaki kan..akak pun time besday asben pening fikir nk bg apa huhu....yui tgk la dia minat aper pastu beli hadiah apa yg dia minat tuh

Fifi Nadhrah said...

kalau pakai tie belikan tie.. boleh jgk.. jam tangan pon ok jugak.. :)

Tihara said...

jam pun okeh :)

E'in said...

lau ein mmg xtahu nk beli hadiah ape utk lelaki... pening!

Cinta Misteri said...

cer ingat2...ada tak brg2 yg dia inginkan lately. takpe, gantikan brg2 yg dah lama dia guna dan dah lusuh pun.

belikan casing hp baru pun cun jugak.

ikafantasi said...

sama la kita yui..pening pk klu utk diorg..ape kate try wat surprise hantar kek ke kat tmpat keja dia ke..sbb penah wat..hehe

Syida Rasyidah said...

Erm.. belanja makan pun ok jugak :)

Cik Itah@RRP said...

ermm..entah la,..no komen. haha sy pun tak tahu nak bagi hadiah apa kat dia apatah lagi nak bagi cadangan kat org lain :D

Hazmin Hamudin said...

Macbook Pro. Confirm lelaki tersebut begitu bangga dan menghargai. haha

jaakechik said...

macam jaa dulu utk beday hubby tahun lepas jaa belikan hard disk, sbb dia suka download dan kumpul movie... hihihi... cadangan lain ialah :


1. helikopter control saiz besar (mainan pebret my hubby)

2. alat sukan yg dia suka cth mcm raket badminton ( sukan my hubby suka gak nih)


3. belanja dia gi bercuti!!!!


hihihi... itu cadangan jaa ler... hikhik...

Cik Nur™ said...

bagi apa yg dia minat...
nur pun tak tahu nak bg cadangan ape..

nur pernah bagi tali leher..kekeke

shera haifa said...

kasut maybe.. hee

Mimi Azirah said...

bab bab hadiah lelaki memg akak blur sket...sblm nih bezday ayah akak hadiahkan die sandal

nanakimie said...

en.shapit suka main sport apa?kalau bola,adiahkan dia but ke,jersey ke,kalau badminton adiahkan raket ke,kasut badminton ke,beg badminton ke:) kimie kalau dgn badminton mmg xleh lari la,hehe...

Nadia Johari said...

Memg peningkalau pikir hadiah lelaki..blanja makann je..pastu yui buat la craft untuk die..macam bantal ade gambar die ke

Zety Eziaty said...

Sbb suke g badminton bg raket ok x???

faizul badri said...

Saya cadangkan jam yg lain dr biasa....
Jam tawaf....
Cute, cantik dan sesuai....
Juga bagus untuk peredaran darah dalam badan.
Kotak dia pun cun...nampak eksklusif....
http://www.muslimchoices.com/?p=jam_tawaf_tali_kulit&s

faizul badri said...

Jika couple kita tu minat komputer dan kereta, boleh bagi pendrive mini cooper sebagai hadiah.

http://www.muslimchoices.com/?p=pendrive_mini_cooper