tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, September 19, 2013

Boleh beriklan di NMGnetwork


Di NMGnetwork bukan sekadar korang boleh dapat bonus 
tapi korang juga boleh iklankan apa-apa bisnes @ perkhidmatan 
( rujuk gambar untuk contoh ).


Memang banyak iklan maka gunalah 
KATA KUNCI 
sesuai untuk carian barang yang dikehendaki.


Manalah tahu, orang search lepas itu order. 
Rezeki juga kan? 


Iklan hanya layak untuk ahli VIP


Beriklan sepuasnya dan anggap
bayaran anda itu untuk pengiklanan juga

---------------------------------------------------------------------------

Bagaimana nak join NMG?
Boleh terus PM di FB

Aku akan terangkan konsep
dan anda boleh mendaftar di bawahku
Bermakna daku yang akan guide anda sebaiknya


Daku nak anda betul-betul faham okay 
Bukan masuk lepas itu tak tahu apa-apa
No no no!
Itu bukan cara daku
Daku akan bantu anda


FB : Nurul Yui



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Rosmiza Ali said...

Wow! Interesting sungguh ni.. Akak belum ada bajet nak join.. Kalau dah cukup bajet nanti akak cari Yui ye.. =)
SIAPA DIA BLOGGER BUDIMAN?

Cik Nur™ said...

bagus jugak yea NMG ni....

Siti(zoey) said...

wahhh :)

Hazmin Hamudin said...

Otai NMG ni. huhu

Azhafizah Md Nor said...

best jugak kan.untung!

Deqla Manjew said...

NMG bgs..yui pun bgs..sbb sudi berkongsi rahsia kejayaan... ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bagus la boleh iklan juga kan