tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, September 05, 2013

Layan korea TV8 - BIG

Sekarang aku layan cerita korea- BIG yang bersiaran di TV8 setiap hari Isnin - Jumaat jam 8.30 malam. Not bad juga ceritanya walau si hero tak berapa handsome. Kih kih. Tarikan tu! 


Sekarang part roh budak dalam badan doktor dan dah tahu kedua-duanya adik beradik. Mesti tragis sebab suka pada perempuan yang sama!


Tak sabar nak tahu akhir cerita macam mana. Oh ya, bukan tetap aku tengok, kadang-kadang tertinggal juga. Ada yang lebih penting kena buat.


Korang ada yang layan tak?


* Saja aku update entry ini. Sebagai rujukan sekarang aku suka layan korea. Haha.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

:: Cik Viva :: said...

cerita korea?? kena tengok ni sebab kalau onehd takde, 8tv pun jadi lerr..

Sally Yatiey said...

tak pernah tengok, waktu tengok berita tv ;D hee

dear xila said...

dh tgok mula2 best tp bila part2 last mcm harem upppsss terspoil pulak.. ;p

Tihara said...

rugi akak tak layan cite ni..
best ey :)

Jie Susanos said...

jie dh hbis tgk cter ni..haha

fatiha marcelo. said...

haaaa... tengok jugak.. tapi kadang2 tertinggal jugak nak tengok cerita tu

hatiku berwarna warni said...

tapi hero big yang abg tu...muka cam mr bean kan..heee

Cik Itah@RRP said...

sama ..sy pun suka <3

Hazmin Hamudin said...

Tak pernah layan cerita korea. Lalala

beta kupu said...

ooo best eh yui, xpernah tau plak psl cite ni...klu channel media prima xpe, klu termiss bley tgk blk kat tonton ;)

Azhafizah Md Nor said...

jarang tengok TV pulak fiza ni yui..ape pun enjoy your fav show :)

Kesuma Angsana said...

x sempat nak melayan !

cik ika said...

yayyy. macam best. nak download lah nanti.. hahaha..

*sis mis you so so somuch.lama tak dtg blog sis. :'(

Deqla Manjew said...

x penah lyn..sbb x minat citer korea..hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xtgk la yui

Cik Nur™ said...

xpernah tgk pun..
kalau tahu best mesti layan gak..hihih

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

tapi tak best tgk kat TV8 sebab die alih suare..
tapi drama ni mmg best..