tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, September 19, 2013

Alhamdulillah untuk rezeki tahun ini

Surat yang dinantikan akhirnya selamat tiba. Dan itu tandanya secara rasmi. Tiada kata lain melainkan syukur alhamdulillah.




Bukan surat naik pangkat ya. Aku ni belajar takat diploma aje manalah nak mampu naik pangkat bagai. Kih kih. Naik gaji tu insyaALLAH. Moga company terus utuh dan murah rezekinya. Amiiin.


* Syukur dengan rezeki yang ada. Moga ALLAH murahkan rezeki kalian juga.


Update
Surat kenaikan gaji
Setiap tahun jika "lepas"
barulah dapat surat ini
Alhamdulillah



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

shaFazie said...

surat apa tu yui..
alhamdulilah...

Ayu Zan said...

mcm best je. apa tu yui? cube share sikit.

apepun..alhamdulillah..

Sally Yatiey said...

Alhamdulillah..

Encik Suami said...

Alhamdulillah.Tahniah.boleh la open table lepas nie.
#tetibejerkan

nanakimie said...

alhamdulillah...:) boleh la belanja family makan malam kat lua kan yui^-^

aniswany lazim said...

murah rezeki slalu yui ni..

pss:anis dh update belog,sori jalan2 blog anis xda entry baru..hihi tuannye pemalas :p

Hazmin Hamudin said...

Ouh.. Nurul farehah...

Masha Meisters said...

wah bestnyer...tahniah :-)

beta kupu said...

confirm keje ke yui? apa2 pun tahniah ;)

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah rezekiiii

eMMe said...

yui..moga rezeki kamu sentiasa murah dan melimpah ruah, nak lagi berkat, belanja akak la, hahahaa...

Rizziela said...

wah..bestnyer

Bank Rakyat ker

Deqla Manjew said...

alhamdulillah.. murah rezeki yui..tahniah.. ;)

Rosmiza Ali said...

Surat apa ekk ni? Hehehe.. Kepochi pulak.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Nadia Johari said...

Surat untuk apa tu

Cik Itah@RRP said...

alhamdulillah ..:)

Ibu Lala said...

Tahniah. Alhmdulillah.

nanieybarnieylurviey said...

Alhamdulillah..
Ala Yui.. Skang ni Diploma Degree Master sama je.. Sometimes ada yg ada master tp exp hampeh..

Cik Nur™ said...

Tahniah Yui.. :)

Puan Ezy said...

alhamdulillah.. rezeki..

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

murah rezeki yui..Alhamdulillah