tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, November 02, 2014

PREORDER : Baju Kurung Kain Pelikat

Ehem-ehem ahkak nak jual baju kurung kain pelikat pula. Memandangkan SSM Nurul Yui Collection ada untuk pakaian, apa salahnya kembangkan perniagaan kecil yang ada sekarang.


Macam biasa, sebelum jual ahkak akak survey dan tengok harga pasaran. Rata-rata harga RM 100 ke atas. Bergantung pada mutu kain & sulaman. Macam yang ahkak nak jual, tiada sulam. Biasa sahaja. Yang pasti kain sedap di pakai & jahitan kemas. Iron pun senang.



Contoh baju ahkak


Harga pasaran RM 100 +
Harga ahkak bawah RM 90
Dan untuk harga promosi pengenalan ahkak jual RM 80 sahaja


Hujung minggu ahkak upload stok & design apa yang available. InshaALLAH akan masuk juga stok tutu skirt & shawl terkini. Semua harga munasabah. 


Ada yang berminat nak jadi dropship, boleh wassup 019-2331810. Terima kasih.


Entry ini akan statik buat sementara waktu
Pendapatan sampingan





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Kesuma Angsana said...

cantik juga ni !

Nadia Johari said...

lain dari yang lain corak dia

Diana Rashid said...

cantik..kalau nak nampak kurus kena pakai baju gini la..;)

Azhafizah Md Nor said...

tak pernah tengok lagi design camni

lynndamya said...

Salam, wah cantik gak jubah ni ye

eMMe said...

cantik yui..cantik... hurm.. InshaAllah pas akak slim semula, akak try ek beli kt Yui...

Mimi Azirah said...

Cantik..boleh buat koleksi nih

Liza Licha said...

unik design ni :)

ziezah.com said...

wahhh fesyen gini pula yer.. menarik!

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Salam Perkenalan.
Done follow you.
drshikinzainal.blogspot.com

NM03 said...

ko jual size beso jugak dik. kalu tak ahkak sentap. hahahaha

Iryns Ahmad said...

bolehlah nt kita nk tempah..